Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5c microfoon

microfoon
€ 49,-

Een microfoon is noodzakelijk wilt u gesprekken voeren tijdens het bellen. Wanneer de microfoon niet meer werkt kan het zijn dat uw gesprekspartner u niet meer hoort tijdens het bellen. U kent het vast wel, tijdens het bellen hoort u uw gesprekspartner roepen dat hij/zij u niet hoort. Erg vervelend wanneer u een uitgebreid verhaal wilt vertellen. Een iPhone reparatie kan dit probleem oplossen. Zo staan de monteurs van Smartrepair 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 5c microfoon te vervangen. iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies voor Smartrepair, wij lossen vrijwel elk iPhone defect op.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

Makkelijk gesprekken voeren

Een iPhone 5c microfoon vervangen is voor Smartrepair geen probleem. De monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om een iPhone reparatie. Als reparatiespecialist repareren wij uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Het iPhone defect wordt bij Smartrepair snel en vakkundig gerepareerd. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is om een telefoon een lange tijd kwijt te zijn. Met de klaar-terwijl-u-wacht service repareren wij uw iPhone terwijl u wacht. In de meeste gevallen is uw iPhone binnen 30 minuten gerepareerd. Mocht u niet langs een van onze Smartrepair Servicepunten kunnen komen, dan kun u gebruik maken van onze ophaalservice of uw toestel zelf opsturen.

Kosten iPhone 5c microfoon reparatie

Het repareren van de iPhone 5c microfoon kost € 49,-. Bij deze prijs zijn de montagekosten en BTW inbegrepen. Het gaat hier dus om een all-in prijs. Bij het vervangen van de microfoon worden meerdere onderdelen vervangen. Aan het onderdeel met de microfoon hangen meerdere onderdelen, zo ook de laadconnector, hoofdtelefoon aansluiting en de antenne. Deze onderdelen worden ook vervangen, voor dezelfde prijs. Mocht de laadconnector ook niet meer goed werken? Dan is dat probleem tegelijkertijd opgelost. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kiest een van onze ‘smart services’.

 

MENU