Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5c mute knop

iPhone 5c mute knop
€ 59,-

De iPhone 5c is erg bekend geworden vanwege de optie om te kiezen uit een opvallende kleur voor de backcover. Hierdoor valt u als iPhone gebruiker erg op. Wat ook opvalt is dat een smartphone geluid maakt bij verschillende meldingen. Dit is erg handig wanneer u op een WhatsApp bericht wacht of een telefoontje verwacht. Het is ook fijn wanneer u het geluid uit kunt zetten omdat u naar de bioscoop gaat, u in college zit, op het werk of een andere plek waar geluid niet gewaardeerd wordt. Wanneer dit niet werkt kunt u er voor kiezen om uw iPhone te laten maken door een reparatiespecialist, die lost graag het probleem met de iPhone 5c mute knop op.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

Stille stand

Uw smartphone in stille stand zetten is handig wanneer u in stilte ruimtes zit. Bij de iPhone zit hier een knop die u eenvoudig kunt schuiven. Door gebruik kan het zijn dat deze knop slijt, het gaat dan voornamelijk over de flex-kabel achter de iPhone 5c mute knop. Dit iPhone defect is op te lossen met een iPhone reparatie. Bij elke reparatie wordt er gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te verzekeren krijgt u bij Smartrepair 12 maanden garantie.

Kosten iPhone 5c mute knop reparatie

Het repareren van een iPhone 5c mute knop kost € 59,-. De montagekosten en BTW zijn inbegrepen, zo gaat het om een all-in prijs bij deze iPhone 5c reparatie. Bij het vervangen van de mute-knop worden eveneens andere functies vervangen. Aan het te vervangen onderdeel zitten namelijk verschillende functies vast. Zo wordt eveneens de aan/uit knop en de volumeknop flex-kabels vervangen. Deze onderdelen bevinden zich onder de fysieke knop. Wanneer meerdere knoppen niet meer goed werken is dit defect wellicht eveneens geholpen met een mute-knop reparatie.

 

MENU