Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5c oorluidspreker

speaker
€ 39,-

De iPhone 5c is erg populair vanwege de backcover die verkrijgbaar is in allerlei  kleuren. In vergelijking met de aluminium behuizingen van de iPhone 5/5s is de behuizing van de iPhone 5c gemaakt van polycarbonaat. Een oorluidspreker zorgt er voor dat u uw gesprekspartner hoort tijdens het bellen. Wanneer de oorluidspreker niet meer goed functioneert wordt bellen lastig gemaakt. Dit probleem is zo opgelost met een iPhone 5c reparatie. De oorluidspreker zal dan worden vervangen waardoor u weer het gebruiksgemak van uw telefoon terug hebt. Wilt u uw iPhone laten maken? Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd, daarnaast krijgt u 12 maanden garantie!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

Niks horen tijdens het bellen

Hoort u niks tijdens het bellen? Dan is hoogstwaarschijnlijk uw oorluidspreker kapot. Dit kunt u testen door te bellen met de luidspreker of gebruik te maken van de hoofdtelefoon aansluiting. Wanneer u dan wel uw gesprekspartner hoort is uw iPhone 5c oorluidspreker kapot. Dit iPhone defect is op te lossen met een iPhone reparatie. Mocht u niet zeker weten of het aan uw oorluidspreker ligt? Kom dan langs, de monteurs van Smartrepair onderzoeken kosteloos naar het defect.

Kosten iPhone 5c oorluidspreker reparatie

De kosten van een iPhone 5c oorluidspreker reparatie is € 39,-. Het gaat hier om een all-in prijs! Dit houdt in dat de montagekosten en BTW in de prijs zijn inbegrepen. Tijdens een iPhone 5c oorluidspreker reparatie wordt uitsluitend de oorluidspreker vervangen. Er wordt uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, op de kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een smartphone voor een lange periode kwijt te zijn. Daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service en de 24-uurs service wanneer u niet kan langskomen. Voor een iPhone 5c oorluidspreker reparatie kiest u voor een van onze ‘smart services’.

 

MENU