Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5C scherm reparatie
€ 109,- Origineel//
€ 89,- Klasse A

Een scherm reparatie is een van de meest voorkomende iPhone reparaties. Een ongeluk zit dan ook in een kleine hoek, u heeft vast wel uw telefoon laten vallen of laten stoten. Wanneer er niks aan de hand is heeft u geluk. Er zit een hoop techniek in een iPhone 5c wat defecten kan vertonen na een val. Wanneer dit het geval is kan het zijn dat u een iPhone 5c reparatie nodig heeft. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week klaar voor een snelle en vakkundige reparatie. Elke reparatie wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op elke reparatie. Na een iPhone 5c scherm reparatie is uw telefoon weer zo goed als nieuw! Smartrepair lost graag uw smartphone probleem op: ‘We simply make people happy’ – Smartrepair.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

Meest voorkomende iPhone 5c reparatie

De meest voorkomende reparatie is een iPhone scherm reparatie. Wat blijkt is dat 20% van alle smartphone gebruikers binnen drie weken na aankoop al tegen een kapot scherm kijken. Velen blijven tegen een kapot scherm kijken omdat ze denken dat een reparatie lang duurt. Bij Smartrepair is dit niet het geval met de klaar-terwijl-u-wacht service. Zo is een iPhone 5c scherm reparatie in vrijwel alle gevallen binnen 30 minuten uitgevoerd. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies Smartrepair. Wij kunnen uw iPhone scherm repareren, en dat met 12 maanden garantie. Heeft u naast een scherm reparatie last van een ander defect? Onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade).

Kosten iPhone 5c scherm reparatie

De kosten van een iPhone 5c scherm reparatie zijn € 109,- (origineel) of € 89,- (Klasse A). Deze iPhone reparatie wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, en voor een all-in prijs! Dit houdt in dat in de prijs van de iPhone 5c scherm reparatie de BTW en montagekosten zijn inbegrepen. Bij Smartrepair zijn de prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zijn, neem dan contact met ons op. De monteurs helpen u graag verder.

 

MENU