Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 5c volumeknop

speaker
€ 59,-

U kent het vast wel, komt uw favoriete liedje op dan wilt u natuurlijk het geluid wel harder zetten. Dit gaat alleen niet als de iPhone 5c volumeknop defect is. Dit kan voor verschillende ongemakken zorgen. Daarnaast kunt u het beltoon volume van uw telefoon niet snel veranderen. Een iPhone 5c reparatie kan dit probleem oplossen. Hier wordt het benodigde onderdeel vervangen zodat de functie van de volumeknoppen weer terug is. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om uw telefoon lang kwijt te zijn, daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service en de 24-uurs service wanneer u niet langs kunt komen.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

Volume iPhone 5c regelen

Wanneer de volumeknop defect is kunt u lastig het volume regelen. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Dat kan bij Smartrepair. Bij ons werken er uitsluitend ervaren monteurs. Dankzij deze ervaring kunnen zij vrijwel elk iPhone defect oplossen. De volumeknoppen van een iPhone 5c bevinden zich aan de buitenkant op de rand. Doordat uw telefoon in uw broekzak zit kan het zijn dat de knoppen onbewust regelmatig worden bediend. Het vele malen gebruiken van knoppen zorgen voor slijtage. Mocht uw iPhone 5c last hebben van een ander defect maar u heeft geen idee wat het precies is, Smartrepair onderzoekt kosteloos uw iPhone 5c (m.u.v. vochtschade). Na onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport met hierin de schades. Pas na akkoord van de reparatiekosten voeren onze monteurs de iPhone reparatie uit.

Kosten iPhone 5c volumeknop reparatie

De kosten van een iPhone 5c volumeknop reparatie zijn € 59,-. De montagekosten en BTW zijn in deze prijs inbegrepen. Het is een all-in prijs! Daarnaast krijgt u bij Smartrepair standaard op elke reparatie 12 maanden garantie. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Na reparatie is uw telefoon vrijwel zo goed als nieuw. Bij een volumeknop reparatie wordt de flexkabel achter de knop vervangen. Aan deze kabel zitten meerdere functies, namelijk de aan/uit knop en de mute-knop. Wanneer de volumeknop en de aan/uit knop niet meer werkt is het met een reparatie opgelost.

 

MENU