Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 5c waterschade

iPhone 5c waterschade
€29,-

U bent niet bang dat uw iPhone schade oploopt. Op vakantie maakt u op de raarste plekken ‘selfies’, natuurlijk ook in het zwembad. Anders kan niemand zien hoe bruin u bent geworden. De eerste 10 keer gaat het goed, maar dan let u niet goed op. Uw hand is natter dat u dacht, uw smartphone glijdt uit uw handen in het zwembad. Gelijk duikt u hem op en begint uw iPhone af te drogen. U bedenkt zich wat u nu moet doen, Smartrepair weet het antwoord: ‘Niks!’. Laat uw iPhone uitstaan, wanneer u de telefoon wilt activeren kan er kortsluiting ontstaan. Kom zo snel mogelijk naar Smartrepair, iPhone 5c waterschade betekent niet gelijk het einde van de wereld. Wanneer u er op tijd bij bent kunnen de monteurs van Smartrepair uw telefoon reinigen. Hier wordt al het vocht uit uw toestel verwijderd. Na reiniging wordt uw iPhone onderzocht op eventuele defecten. Mocht er een iPhone 5c reparatie nodig zijn melden wij dat meteen, eveneens eventuele kosten. Pas na akkoord van de reparatietarieven voeren wij een reparatie uit. Zo weet u zeker dat u bij Smartrepair niet voor verrassingen komt te staan.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

iPhone 5c waterschade: geen paniek!

Is uw iPhone 5c net in het water gevallen? Geen paniek! Het betekent namelijk niet meteen het einde van de wereld. Uw iPhone is waarschijnlijk nog te redden. Schakel uw toestel niet aan en kom naar Smartrepair. Mocht na onderzoek blijken dat waterschade voor defecten heeft gezorgd kunt u er voor kiezen om uw iPhone te laten maken. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Zo weet u zeker dat u bij Smartrepair aan het juiste adres bent om uw iPhone te laten maken.

Kosten iPhone 5c waterschade onderzoek

De kosten van een waterschade onderzoek zijn bij Smartrepair € 29,-. Dit is een all-in prijs, wat inhoudt inclusief BTW en montagekosten. Bij een waterschade onderzoek wordt uw iPhone 5c uit elkaar gehaald, gereinigd, gemonteerd en getest op defecten. Zo kan waterschade er toe leiden dat een aantal onderdelen niet werken, dit is pas te beoordelen na een waterschade onderzoek. Na onderzoek communiceren wij gelijk het onderzoeksrapport, pas na akkoord voeren wij eventuele reparatie uit. Bij Smartrepair zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons op nemen door te bellen of te mailen naar info@smart-repair.nl.

 

MENU