Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s aan/uit knop

iPhone 5s aan/uit knop
€ 59,-

De aan/uit knop is een knop die elke dag wordt gebruikt. Wanneer u een bericht wilt sturen, iemand wilt opbellen, een foto wilt maken of een ander applicatie op uw telefoon wilt gebruiken is het handig eerst uw telefoon aan te zetten. Wanneer de iPhone 5s aan/uit knop defect is wordt u dit moeilijker gemaakt. Gelukkig is er Smartrepair, een reparatiespecialist die graag uw iPhone problemen oplost. Mocht u meer problemen hebben maar heeft u geen idee waar het aan ligt, laat het door onze reparatiespecialisten onderzoeken. Onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. waterschade), na onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

Functies iPhone 5s aan/uit knop

Het is erg vervelend wanneer de aan/uit knop niet meer werkt. U kunt uw telefoon aanzetten door om de home-button te klikken, maar omdat u de home-button nu steeds vaker gebruikt bestaat de kans dat dit onderdeel sneller voor een iPhone reparatie aangemeld moet worden. Wij raden dan ook aan om tijdig uw iPhone 5s aan/uit knop tijdig te vervangen. Wanneer de iPhone 5s aan/uit knop defect is kunt u geen ‘screenshots’ meer maken, erg vervelend wanneer u een foto wilt vastleggen van een website, een gesprek wilt delen of iets anders op uw beeldschermpje wilt vastleggen. Los dit op met een iPhone 5s reparatie bij Smartrepair. Mocht er meer defect zijn terwijl u niet precies weet wat, Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect (m.u.v. waterschade).

Kosten iPhone 5s aan/uit knop

De kosten van een iPhone 5s aan/uit knop reparatie is € 59,-, het gaat hier om een all-in prijs. Dit houdt in dat in de prijs de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Uw iPhone laten maken door ervaren monteurs? Kies dan voor Smartrepair, de reparateurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te verzekeren krijgt u van ons 12 maanden garantie. Bij een iPhone 5s aan/uit knop reparatie worden meerdere functies vervangen, namelijk de mute-knop en volumeknop. Deze functies zitten aan een onderdeel en worden dus bij de reparatie vervangen, erg handig wanneer een andere knop ook niet meer werkte.

MENU