Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s backcover glas

iPhone 5s backcover glas
Boven
€ 39,-

iPhone 5s backcover glas
Onder
€ 39,-

Wist u dat de achterkant van de iPhone 5s voorzien is van glazen plaatjes aan de boven- en onderkant? Het glas op de backcover van de iPhone 5s is kenmerkend voor het design van dit type iPhone. Wanneer het glas is gebarsten is dat erg jammer, daarnaast kan het gebruiksgemak ook minder zijn. Een iPhone 5s backcover glas reparatie is de oplossing, hier worden de glasplaatjes aan de achterkant vervangen. Andere iPhone problemen? Geen probleem voor Smartrepair, onderzoek is bij Smartrepair kosteloos (m.u.v. waterschade). Wij zoeken graag naar het probleem en lossen het dan ook graag voor u op met een iPhone reparatie.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

Het strakke design van de iPhone 5s

Het iPhone 5s backcover glas zorgt voor het strakke design van dit type toestel. Wanneer de glasplaatjes van de achterkant van de iPhone 5s gebarsten zijn kan dat erg lastig zijn. Denk aan sneetjes aan uw handen, zo ligt uw toestel niet lekker in de hand. U kunt uw iPhone laten maken bij Smartrepair, hier repareren wij graag uw telefoon en lossen wij graag alle iPhone 5s problemen op. Mocht u problemen hebben terwijl u niet weet wat er aan de hand is? Onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos, met uitgang van waterschade. Wilt u het iPhone 5s backcover glas vervangen, de boven- of onderkant of allebei? Kies dan snel voor een van onze ‘smart services’. Op die manier heeft u snel en vakkundig het strakke design van uw iPhone 5s terug, een backcover zonder gebarsten glasplaten.

Kosten iPhone 5s backcover glas

Het uitvoeren van een iPhone 5s backcover glas reparatie kost € 39,- per glasplaatje, dit is een all-in prijs. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gewerkt met all-in prijzen, dit houdt in dat het inclusief BTW-kosten en montagekosten zijn. Een iPhone 5s backcover glas reparatie houdt in dat het glasplaatje, boven- of onderkant, wordt vervangen. Mocht er enkel één glasplaatje gebarsten zijn? Smartrepair repareert de iPhone 5s backcover glas plaatjes los, op die manier kunnen wij snel en vakkundig uw probleem oplossen.

 

 

MENU