Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s batterij

iPhone 5s batterij
€ 39,-

Heeft u last van iPhone problemen? Smartrepair lost ze graag op. Een veelvoorkomend probleem is de iPhone 5s batterij. Denk hier bij aan het niet goed opladen van de batterij of wanneer de batterij snel leeg is. Dit kan veel problemen opleveren, denk aan het snel moeten opladen van uw telefoon, het warm worden van de iPhone of het niet goed opladen van de iPhone. Dit is niet handig aangezien dan het gebruiksgemak van uw telefoon weg is. Dit probleem kan opgelost worden met een iPhone 5s batterij reparatie. Hier wordt de iPhone 5s batterij vervangen voor een nieuwe batterij.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

iPhone 5s opladen

Het opladen van een iPhone 5s batterij is erg handig, op die manier kunt u gebruikmaken van uw iPhone. Wanneer een batterij leeg is kunt u helemaal geen gebruik meer maken van uw Smartphone. De monteurs staan 6 dagen per week klaar om uw iPhone reparatie uit te voeren. Smartrepair biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Uw iPhone laten maken door vakkundige en ervaren reparateurs? Kies voor Smartrepair! Onze ervaren monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

Kosten iPhone 5s batterij

De kosten van een iPhone 5s batterij reparatie is € 39,-, dit is inclusief BTW-kosten en montagekosten. Het gaat dus om een all-in prijs! Bij een batterij reparatie wordt uw oude batterij vervangen voor een nieuwe batterij. Uw oude batterij recyclen wij, dit is namelijk chemisch afval en kunnen wij niet zomaar bij het normale afval gooien. Om te testen of het nu ook werkelijk aan de batterij lag wordt uw toestel na reparatie samen met u getest. Op die manier weet u zeker dat uw iPhone 5s na reparatie wordt gemaakt en het gebruiksgemak terug hebt.

MENU