Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s camera

iphone 5s camera
Voorkant
€ 39,-

iphone 5s camera
Achterkant
€ 59,-

Camera’s op een smartphone zijn niet meer weg te denken. Met de camera’s van een iPhone 5s kan je van alles! Namelijk ‘selfies’ maken, videobellen, filmen, mooie momenten vastleggen en nog veel meer. Wanneer een camera niet meer werkt kunt u kiezen voor een iPhone reparatie. Dit houdt in dat uw camera wordt vervangen voor een nieuwe camera. Op die manier kunt u uw camera weer gebruiken. Op elke iPhone 5s zitten twee camera’s namelijk aan de voorkant en aan de achterkant. Laat uw iPhone 5s camera repareren door een van onze monteurs. “We simply make people happy!”

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

iPhone 5s camera kapot

Wanneer een van uw iPhone 5s camera’s defect is kunt u er voor kiezen om uw iPhone te laten maken. Elke iPhone heeft twee camera’s, namelijk aan de voor- en achterkant. Beide camera’s kunnen snel en vakkundig gerepareerd worden door de monteurs van Smartrepair. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar, Smartrepair heeft meerdere Smartrepair Servicepunten verspreid over Nederland. Zo kan een iPhone 5s reparatie uw iPhone problemen oplossen.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5s camera reparatie

Het vervangen van een iPhone 5s camera kent twee tarieven, dit vanwege twee verschillende camera’s. De kosten voor het vervangen van de camera aan de achterkant is € 59,-. De kosten voor het vervangen van de camera aan de voorkant is € 39,-. Bij het vervangen van de camera aan de achterkant wordt uitsluitend de camera vervangen. Dit is niet het geval bij de camera aan de voorkant, aan dit onderdeel hangen meerdere onderdelen. Bij het vervangen van de camera aan de voorkant wordt eveneens de oorluidspreker, de omgevingsmicrofoon en de proximity-sensor vervangen. De prijzen van de iPhone 5s camera reparaties zijn vrijwel meteen duidelijk. Mocht het niet zo zijn, neem dan gelijk contact met ons op. Bij Smartrepair gaat het altijd om all-in prijzen, alle prijzen zijn inclusief BTW en montage-kosten. Na een iPhone 5s camera reparatie bij Smartrepair kunt u weer snel gebruik maken van uw camera en elk belangrijk moment vastleggen.

MENU