Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 5s home button

iPhone 5s home button
€ 59,-

De iPhone 5s home button is een van de meeste gebruikte toetsen op een iPhone. Met deze toets kunt u terug naar het beginscherm en hangen er verschillende snelkoppeling-functies aan deze toets. Zo geeft de home button een overzicht van al uw openstaande schermen door er twee keer snel op te drukken. Wanneer u de home button lang ingedrukt houdt activeert u Siri. Wanneer u deze functies veel gebruikt is het erg vervelend wanneer de home button defect is. Een iPhone 5s reparatie kan er voor zorgen dat u de functies die u kent weer werken. Op die manier heeft u het gebruiksgemak van uw iPhone 5s weer helemaal terug.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

iPhone 5s home button kapot

Wanneer een home button defect is verliest uw telefoon een aantal functies. Denk aan het snel oproepen van Siri, het snel schakelen tussen verschillende programma’s of het maken van een screenshot. Dit kan voor verschillende iPhone problemen zorgen. Door een iPhone reparatie uit te laten voeren door een van de monteurs van Smartrepair kan dit probleem worden opgelost. De Smartrepair Servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

Kosten iPhone 5s home button reparatie

Uw iPhone laten maken door ervaren monteurs? Dat kan bij Smartrepair. Hier kunt u terecht voor een snelle en vakkundige iPhone reparatie. De kosten van een iPhone 5s home button reparatie zijn € 59,-. Bij deze reparatie wordt de home button zelf en de home button flex kabel vervangen. De home button flex kabel bevindt zich achter de home button, deze kabel maakt het mogelijk dat uw knop werkt. De knop die er voor zit, de home button die u ook ziet, bedient de flex-kabel. Het repareren van een iPhone 5s home button is een specialistische klus, de monteurs van Smartrepair staan klaar om deze klus voor u uit te voeren.

 

MENU