Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s laadconnector

iPhone 5s laadconnector
€ 59,-

Een iPhone is erg handig en ook een veel gebruikte smartphone. Het blijven gebruiken is dan ook erg belangrijk, een opgeladen batterij ook. Wanneer de laadconnector dan niet meer werkt kunt u uw telefoon niet meer opladen. Daarnaast kunt u ook geen verbinding meer maken met iTunes, hierdoor kunt u niet meer uw favoriete muziek, foto’s en video’s verplaatsen. De ongemak levert voor verschillend iPhone problemen op. Het is natuurlijk veel handiger wanneer u uw telefoon kunt opladen en verbinding kunt laten maken met iTunes. Voor een iPhone reparatie kunt u kiezen voor Smartrepair, wij zoeken graag een oplossing en onze monteurs repareren graag uw iPhone 5s laadconnector.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

Opladen en verbinding maken

Voor het opladen van uw iPhone 5s en verbinding maken met iTunes met uw iPhones 5s is de laadconnector een cruciaal onderdeel. Wanneer dit onderdeel defect is kunt u beide niet meer doen. Vooral het niet opladen is erg onhandig, zo werkt uw iPhone met een volle batterij. U kunt altijd uw iPhone laten maken bij Smartrepair, wij bieden een snelle en vakkundige reparatieservice en 12 maanden garantie. Wanneer u last heeft van andere iPhone problemen waarvoor u niet zeker weet of u een  iPhone reparatie nodig hebt kunt u een onderzoek uit laten voeren. Onderzoek is altijd kosteloos bij Smartrepair, met uitgang van waterschade.

Kosten iPhone 5s laadconnector

De kosten van een iPhone 5s laadconnector reparatie is € 59,-. De prijs is inclusief BTW-kosten en montagekosten, het gaat bij Smartrepair altijd om all-in prijzen. Bij een iPhone 5s laadconnector reparatie houdt in dat de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting wordt vervangen. Mocht u uw oortjes of boxen niet meer aan kunnen sluiten omdat de hoofdtelefoon aansluiting defect is? Dan heeft u geluk, zo zit aan dit onderdeel de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting. Beide worden vervangen bij een iPhone 5s laadconnector reparatie. Bij een iPhone 5s laadconnector wordt dus de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting vervangen, en dat voor een all-in prijs.

 

 

MENU