Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 5s lichtsensor

iPhone 5s lichtsensor
€ 39,-

De lichtsensor wordt ook wel de proximity-sensor genoemd. Deze sensor zorgt er voor dat het beeld van uw smartphone automatisch wordt uitgeschakeld tijdens het bellen. Op die manier voorkomt uw telefoon dat het wordt bediend door bijvoorbeeld uw wang. Het is u vast wel eens voorgekomen dat u tijdens het bellen per ongeluk de microfoon uitschakelt. De ander hoort u niet meer en dit kan erg vervelend zijn. Wanneer dit regelmatig gebeurt kan het zijn dat de lichtsensor defect is, een iPhone 5s reparatie kan dit probleem oplossen. Na reparatie kunt u weer ongestoord bellen zonder dat uw wang onbewust uw iPhone 5s bestuurt.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

iPhone 5s lichtsensor kapot

Een erg vervelende probleem is een defecte iPhone 5s lichtsensor. Bij Smartrepair kunt u terecht voor elke iPhone reparatie. De monteurs hebben jaren ervaring en hierdoor weet u zeker dat vrijwel alle iPhone problemen worden opgelost bij Smartrepair. Een defecte lichtsensor is dan ook erg vervelend. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar, bezoek een van onze Smartrepair Servicepunten of kies voor de 24-uurs service.

Kosten iPhone 5s lichtsensor reparatie

Het vervangen van een iPhone 5s lichtsensor kost € 39,-. Het gaat hier om een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief BTW en montage-kosten is. Een iPhone 5s lichtsensor reparatie houdt in dat niet uitsluitend de lichtsensor wordt vervangen. Aan dit onderdeel zitten namelijk meerdere functies. Allereerst de camera aan de voorkant, deze camera zorgt er voor dat u eenvoudig kunt video bellen, ‘selfies’ kunt maken en nog veel meer. Als tweede de omgevingsmicrofoon, deze microfoon zorgt er voor dat u geluid heeft tijdens het filmen. Als laatste de oorluidspreker, het contactpunt zit eveneens aan dit onderdeel bevestigd. Dit deel maakt het mogelijk dat de oorluidspreker functioneert. Uw iPhone laten maken door Smartrepair? Dat kan! Kies voor een van onze ‘smart services’.

 

 

MENU