Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 5s microfoon

iPhone 5s microfoon
€ 59,-

Een iPhone kan voor verschillende iPhone problemen zorgen, wanneer dit voor ongemakken zorgt tijdens het bellen is dat erg vervelend. Denk aan een defecte iPhone 5s microfoon. Degene met wie u probeert te bellen kan u niet of niet goed verstaan. Het komt u vast wel bekend voor, terwijl u aan het bellen bent hoort u de ander niet of is er een enorme ruis. Grote kans dat uw iPhone 5s microfoon dan kapot is. Weet u niet zeker wat er kapot is? Kom dan langs Smartrepair, wij onderzoeken kosteloos uw telefoon (m.u.v. vochtschade).

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

Microfoon snel en vakkundig repareren

Een iPhone 5s microfoon repareren is een specialistische klus. Onze monteurs beschikken over jaren ervaring en kunnen dan ook vrijwel elk iPhone defect repareren. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Zo krijgt u op elke iPhone reparatie 12 maanden garantie. Een reparatie wordt bij Smartrepair snel en vakkundig uitgevoerd. Doordat wij verschillende onderdelen op voorraad hebben kunnen wij gelijk beginnen met de reparatie. Op die manier heeft u op de snelste manier het gebruiksgemak van uw telefoon weer terug.

Kosten iPhone 5s microfoon reparatie

De kosten van een iPhone 5s micorofoon reparatie liggen op € 59,-, het gaat hier om een all-in prijs. Dit houdt in dat alle BTW-kosten en montagekosten er bij inbegrepen zijn. Daarnaast wordt naast de microfoon meerdere onderdelen vervangen bij deze iPhone 5s reparatie. Zo zitten verschillende functies aan een onderdeel. Naast de microfoon zal ook de laadconnector, de hoofdtelefoon aansluiting en de antenne. Op die manier worden meerdere onderdelen vervangen tijdens een iPhone 5s microfoon reparatie. Mocht uw telefoon ook niet meer goed opladen? Dan is dat probleem tegelijkertijd opgelost, kom dus naar Smartrepair voor een iPhone 5s microfoon reparatie.

 

 

MENU