Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s mute knop

iphone 5s mute knop
€ 59,-

De iPhone 5s is een smartphone met een strakke en moderne vormgeving. De aluminium behuizing met het glas aan de achterkant kenmerkt deze telefoon. Het is een populaire telefoon onder de Apple gebruikers, een ongemak is dan ook erg vervelend. Denk aan een defecte iPhone 5s mute knop. Een iPhone reparatie kan dit probleem oplossen. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar. Daarnaast wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.  “Smart service with a smile!”

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

Telefoon niet meer op stil

Wanneer u uw telefoon niet meer op stil kan zetten kan het zijn dat uw mute-knop kapot is. Deze knop bevindt zich aan de linkerkant bovenin de telefoon. Het is een soort ‘schuifknop’ die u niet per definitie hoeft in te drukken maar door te schuiven zet u het geluid aan of uit. Wanneer uw smartphone voor iPhone problemen zorgt is dat erg vervelend. Door een iPhone reparatie uit te laten voeren door Smartrepair kan het probleem worden opgelost. De monteurs van Smartrepair staan klaar om uw iPhone 5s mute knop te vervangen.

Kosten iPhone 5s mute-knop reparatie

De kosten van een iPhone 5s mute knop reparatie zijn € 59,-. Dit is een all-in prijs voor de iPhone 5s reparatie! Dat houdt in dat de BTW-kosten en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij Smartrepair zijn vrijwel meteen alle prijzen duidelijk. Op die manier weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij een iPhone 5s mute-knop reparatie worden verschillende onderdelen eveneens vervangen, denk aan de aan/uit knop en de volumeknop. Dit onderdeel is namelijk een kabel met verschillende functies, zo bevinden deze knoppen zich aan één onderdeel. Mochten er andere knoppen niet meer werken? Wellicht is dat met één reparatie opgelost.

 

 

MENU