Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s oorluidspreker

iPhone 5s oorluidspreker
€ 49,-

Wanneer u iemand nodig hebt is het handig dat u deze persoon ook kunt bereiken. Nadat u de persoon gevonden heeft in uw adressenboek en op het bel-icoontje hebt geklikt belt u diegene. Maar dan komt u erachter dat u niks hoort tijdens het bellen, het kan dan zijn dat uw oorluidspreker defect is. Een iPhone reparatie kan dit probleem verhelpen. Een oplossing is uw telefoon op luidspreker zetten, echter lost dit niet alle iPhone problemen op. Mocht u privé willen bellen, dan is het niet handig om uw iPhone op luidspreker te zetten. Kies voor Smartrepair voor een iPhone 5s oorluidspreker reparatie.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

Hoort u niks meer na het bellen?

Niks horen tijdens het bellen is niet handig en levert verschillende iPhone problemen op. Het kan aan verschillende oorzaken liggen waarom uw iPhone 5s oorluidspreker niet meer werkt. Door een val of een stoot kan het onderdeel onbewust al beschadigd zijn geraakt. Een oplossing is bellen met luidspreker, wanneer dit wel werkt weet u zeker dat het aan uw oorluidspreker ligt. Echter is het bellen met luidspreker optie niet handig wanneer u privé zaken wilt bespreken. Mocht u nog andere problemen hebben met uw iPhone 5s? Kies dan voor Smartrepair, onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. waterschade).

Kosten iPhone 5s oorluidspreker reparatie

De kosten van een iPhone 5s oorluidspreker reparatie is € 49,-, dit is een all-in prijs. Een all-in prijs voor deze iPhone 5s reparatie houdt in dat bij de prijs de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Een oorluidspreker reparatie houdt in dat enkel en alleen het oorluidspreker wordt vervangen. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. “We simply make people happy! 🙂 ”

 

 

MENU