Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s scherm en behuizing reparatie

iPhone 5S scherm reparatie
€ 219,-

Een iPhone 5s is een erg populaire telefoon, de vormgeving is strak en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De achterkant met de glasplaatjes aan de boven- en onderkant zorgen voor een uniek design. Het is dan ook erg vervelend wanneer de achterkant of het scherm is beschadigd. Daarnaast heeft u pas echt ongeluk wanneer het scherm en de behuizing een reparatie nodig hebben. De kan verschillende oorzaken hebben, namelijk door een val of een stoot. Hierdoor kan het scherm gaan barsten, de aluminium behuizing beschadigd raken, de glazen plaatjes aan de achterkant breken of een ander probleem. Smartrepair lost het probleem graag op door het scherm en de behuizing van de smartphone tegelijkertijd te vervangen. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 5s scherm en behuizing reparatie uit te voeren.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

iPhone 5s scherm en behuizing reparatie: iPhone 5s scherm en behuizing kapot

Een scherm reparatie is een van de meest voorkomende smartphone reparaties. Wanneer de behuizing van uw iPhone 5s ook defect is is dat extra vervelend. Dit komt regelmatig voor wanneer de telefoon op een hoek is gevallen, hierdoor is de aluminium behuizing krom getrokken waardoor een nieuw scherm plaatsen lastig wordt. Wij raden dan aan om de behuizing eveneens te repareren, op die manier past het scherm goed in de behuizing waardoor de kans op nog een keer iPhone scherm repareren kleiner wordt. Voor andere iPhone problemen kunt u ook 6 dagen in de week langs komen bij een van onze Smartrepair Servicepunten. Mocht u niet zeker weten wat het probleem is, onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. waterschade).

Kosten iPhone 5s scherm

Een iPhone 5s scherm en behuizing reparatie kost € 219,-. Deze prijs is inclusief BTW en montagekosten. Hier wordt een iPhone scherm reparatie en behuizing reparatie uitgevoerd. Bij het vervangen van het scherm wordt het glas en LCD-scherm vervangen. Deze twee onderdelen zitten aan elkaar vast waardoor deze onderdelen niet los te vervangen zijn. Met de vervanging van de behuizing worden alle componenten vervangen die u kunt zien, namelijk de knoppen, de aluminium achterkant en de glasplaatjes aan de onder- en bovenkant. De prijs van een iPhone 5s scherm en behuizing reparatie is een all-in prijs!

 

MENU