Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 juli zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5S scherm reparatie

iPhone 5S scherm reparatie
€ 99,- Origineel /
€ 79,- Klasse A

De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5. Deze smartphone is net iets beter dat de iPhone 5, echter het design is gelijk gebleven. Het is alleen een erg gevaarlijk toestel voor schades. Aan de achterkant bevinden zich twee glaasjes die kunnen barsten en ook het scherm aan de voorkant. Gelukkig is Smartrepair reparatiespecialist als het gaat om een iPhone 5S scherm reparatie. Bij Smartrepair werken monteurs met jaren ervaring. Dankzij deze ervaring kunnen zij een iPhone 5S scherm reparatie uitstekend uitvoeren. Een iPhone reparatie wordt alleen uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Kies daarom snel voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service wanneer u niet langs kunt komen. Smart service with a smile – zo staan onze monteurs zes dagen per week klaar om uw iPhone 5S scherm reparatie uit te voeren.

Smartrepair biedt 3 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

smart_repair_services-04

Ophaalservice

grey
  • Zelf kiezen waar en wanneer u het laat halen.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik laat mijn iPhone 5s ophalen

iPhone 5s scherm kapot

Een iPhone 5s scherm reparatie is een veel voorkomende reparatie bij Smartrepair. Na een val of stoot kan het zijn dat uw iPhone 5s scherm kapot is. Gelukkig kunnen de monteurs van Smartrepair uw iPhone scherm repareren. Voor andere iPhone problemen bent u ook bij Smartrepair aan het juiste adres, zo is onderzoek bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. waterschade). Wanneer het glas van het scherm kapot is en het scherm nog werkt kan het voldoende zijn om alleen het glas te vervangen, echter wordt bij Smartrepair eveneens het LCD-scherm vervangen. Het onderdeel van een iPhone 5s scherm reparatie bestaat namelijk uit een glazen scherm en een LCD-scherm. Deze onderdelen zijn aan elkaar vastgelijmd.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5s scherm reparatie

Het vervangen van een iPhone 5s scherm kost € 109,- (origineel) of € 89,- (Klasse A). Dit is een all-in prijs voor de iPhone 5s reparatie! Een all-in prijs betekent dat de BTW-kosten en de montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Wanneer er een iPhone 5s scherm reparatie wordt uitgevoerd wordt het glas en het LCD-scherm vervangen. Mocht het LCD-scherm na de val geen beeld meer geven? Dan is dat eveneens verholpen met een iPhone 5s scherm reparatie bij Smartrepair.

 

 

MENU