Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s trilfunctie

iphone 5s trilfunctie
€ 49,-

De iPhone 5s trilfunctie is erg handig. U kent het vast wel, tijdens het werk wacht u op een belangrijk berichtje maar u heeft een beschamend geluidje en wilt niemand tot last zijn. U zet uw telefoon veilig op trilfunctie en wacht op het bericht. Alleen is het wel erg vervelend wanneer de trilfunctie niet meer werkt. Nu moet u constant u telefoon checken, hier gaat extra tijd inzitten en wellicht ook frustratie. De monteurs van Smartrepair kunnen dit oplossen met een iPhone reparatie. Op die manier heeft u uw trilfunctie weer terug en kunt u zonder last berichten en telefoontjes ontvangen met uw smartphone.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

Zonder geluid meldingen binnen krijgen

Zonder geluid meldingen krijgen is erg handig wanneer u op uw werk zit, in de bios, theater, restaurant en ga zo maar door. Onbewust heeft u het vaker aan dan uit staan. Wanneer de trilfunctie niet meer werkt kan dit dan ook erg vervelend zijn en kan het voor verschillende iPhone problemen zorgen. Dit probleem is op te lossen, namelijk door een iPhone 5s reparatie uit te voeren door een van onze monteurs.

Kosten iPhone 5s trilfunctie reparatie

De kosten van een iPhone 5s trilfunctie reparatie zijn € 49,-. De BTW-kosten en montagekosten zijn hier in inbegrepen. Het gaat dus om een all-in prijs! Alle prijzen zijn bij Smartrepair vrijwel meteen duidelijk, dit houdt in dat u bij Smartrepair nooit voor verrassingen komt te staan. Mocht het toch niet duidelijk zijn, neem dan gelijk contact met ons op. Bij een iPhone 5s trilfunctie reparatie wordt de trilmotor vervangen. Dit is een onderdeel wat er uiteindelijk voor zorgt dat heel uw telefoon trilt wanneer het een melding moet afgeven. Is uw iPhone kapot? Smartrepair biedt de oplossing.

 

 

MENU