Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s volumeknop

iphone 5s volumeknop
€ 59,-

Knoppen op een iPhone worden regelmatig gebruikt, denk aan de home-button, de volumeknop en de mute-knop. Wanneer u het geluid van uw telefoon niet harder of zachter kan zetten is de kans groot dat de volumeknop van uw iPhone 5s defect is. Kunt u de knop niet meer goed indrukken? Reageert de telefoon niet op uw handelingen? Dit is op te lossen met een iPhone 5s volumeknop reparatie. Na reparatie kunt u de knop weer veelvuldig gebruiken en weer geluid hard en zacht zetten. Smartrepair lost graag verschillende iPhone problemen op, mocht u niet weten wat het probleem is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

iPhone 5s volume regelen

Bij Smartrepair kunt u altijd langskomen voor een iPhone reparatie, wanneer u niet langs kunt komen kunt u er voor kiezen om uw toestel op te laten halen of zelf op te sturen. Mocht u graag de volumeknop vervangen kies er dan voor om uw iPhone te laten maken door een van de ervaren monteurs van Smartrepair. Met de klaar-terwijl-u-wacht service is uw iPhone volumeknop zo gerepareerd. Mocht u niet langs kunnen komen, kies dan voor ophalen of opsturen, bekijk onze ‘smart services’. Mocht er meer defect zijn dan de volumeknop dan bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij onderzoeken kosteloos (m.u.v. waterschade) naar het defect, hier na krijgt u van ons een uitvoerig onderzoeksrapport voor een eventuele iPhone reparatie.

Kosten iPhone 5s volumeknop

De kosten van een iPhone 5s volumeknop reparatie is € 59,-, dit is inclusief BTW-kosten en montagekosten. Het gaat dus om een all-in prijs! Bij een iPhone 5s volumeknop reparatie wordt de kabel aan de binnenkant vervangen, deze kabel zorgt er voor dat u het volume kunt regelen. De knop zelf, die u ziet aan de behuizing, wordt niet vervangen bij een iPhone 5s volumeknop reparatie. Het gaat dus om de kabel binnenin de telefoon, deze flexkabel bevat nog meer functies. Namelijk de knop die het volume regelt, de aan en uit knop, de mute-knop en de trilmotor. Al deze functies worden dan eveneens vervangen bij een iPhone 5s reparatie.

 

 

MENU