Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s vochtschade
€ 29,-

Waterschade is erg vervelend, deze schade staat dan ook op nummer twee van meest voorkomende schades aan een smartphone. Heeft uw iPhone last van waterschade? Schakel dan uw telefoon meteen uit. Op die manier voorkomt u kortsluiting bij iPhone 5s waterschade. Velen denken namelijk dat waterschade het einde van hun smartphone betekent, het tegenovergesteld is waar. Veel smartphones met waterschades zijn nog te redden. Het geheim is dan wel dat iPhones met waterschade snel gereinigd moeten worden, op die manier wordt al het vocht uit de smartphone verwijderd. Na een waterschade reiniging kan een telefoon weer werken, mocht er toch iets defect zijn dankzij de waterschade kunt u alsnog voor een iPhone 5s reparatie terecht bij Smartrepair.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5s op

iPhone 5s waterschade onderzoek

Waterschade houdt niet meteen in dat er ook een iPhone reparatie noodzakelijk is. Dit is pas vast te stellen na een chemische reiniging. Op het moment dat alle onderdelen zijn gereinigd worden de functionaliteiten gecontroleerd. Werkt een onderdeel niet, dan wordt er gelijk getest of het aan het onderdeel ligt. Zo kan waterschade voor verschillende iPhone problemen zorgen. Kom daarom tijdig naar een Smartrepair Servicepunt bij waterschade, hoe minder lang een smartphone last heeft gehad van waterschade, hoe groter de overlevingskans. In sommige gevallen kan het zijn dat de vochtreiniging geen oplossing biedt. Het kan zelfs zo zijn dat er maanden naar de reiniging problemen optreden die veroorzaakt zijn door het vocht in de telefoon. Door corrosie op het moederbord kunnen dit ook problemen zijn die er in eerste instantie niet waren.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5s waterschade onderzoek

Het laten uitvoeren van een waterschade onderzoek bij Smartrepair is € 29,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in inclusief BTW en montagekosten. Tijdens een waterschade onderzoek wordt uw telefoon chemisch gereinigd. Dit houdt in dat alle onderdelen los worden gereinigd en onderzocht of het nog werkt. Na onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport met hierin eventuele defecte onderdelen. Hier kunt u er voor kiezen om uw iPhone te laten maken door Smartrepair, een reparatie wordt pas uitgevoerd na akkoord. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan. Kom daarom bij waterschade zo snel mogelijk langs Smartrepair voor een waterschade onderzoek.

 

 

MENU