Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 aan/uit knop

iPhone 6 aan/uit knop
€ 79,-

Ook al zet u uw iPhone 6 zelden uit, de aan/uit knop wordt dagelijks gebruikt; om de mobiel sneller online/offline te zetten  of om een applicatie af te sluiten. Wanneer de iPhone 6 aan/uit knop defect is wordt het gebruik van uw iPhone 6 minder prettig. Geen nood, zes dagen per week staan de ervaren monteurs van Smartrepair voor uw klaar om al uw iPhone problemen op te lossen! Lang doorlopen met een iPhone 6 aan/uit knop defect is onverstandig omdat ook de mute knop en de volumeknop hieraan gekoppeld zijn. Tijdens de reparatie controleren de Smartrepair monteurs kosteloos alle functionaliteiten (m.u.v. vochtschade). Gegarandeerd dat na reparatie uw iPhone 6 weer top functioneert!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

Functies iPhone 6 aan/uit knop

Wanneer de aan/uit knop van uw iPhone 6 niet meer werkt, is dit niet alleen onhandig maar ook werkt er nu een cruciale iPhone functionaliteit niet meer. Hoe vaak maakt u niet even snel een screenshot van iets om te delen met anderen? Hoewel het tegenwoordig voor updates e.d. niet meer nodig is dat u handmatig uw iPhone 6 uitschakelt, is het toch verstandig af en toe de telefoon volledig te herstarten. Kortom, onze monteurs adviseren altijd om dit iPhone probleem op korte termijn te laten maken. Met een iPhone 6 aan/uit knop reparatie bent u zo van uw probleem verholpen! Uiteraard werken onze monteurs met originele onderdelen en krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie.

Meer kapot?

Kunt u uw aan/uit-knop niet meer gebruiken om foto’s te maken? Dan hoeft het niet zo zijn dat deze knop defect is. Dat deze functie niet meer werkt, kan ook worden veroorzaakt door een softwareprobleem. Doet de aan/uitknop het niet meer? Breng dan een bezoekje aan onze vestigingen. Onze medewerkers zoeken graag kosteloos voor u uit wat er aan de hand is met uw smartphone en lossen het probleem graag voor u op. Er zijn verschillende oorzaken voor een defecte aan/uit-knop. Allereerste kan een val een oorzaak zijn, wanneer uw smartphone verkeerd valt kan dit er voor zorgen dat de knoppen niet meer werken zoals u gewend bent. Een val kan ook leiden tot een gebarsten scherm, maar voor een iPhone 6 scherm reparatie bent u ook bij Smartrepair aan het juiste adres. Een andere oorzaak van een defecte aan/uit-knop is het gebruik, oftewel slijtage.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 aan/uit knop

De kosten van een iPhone 6 aan/uit knop reparatie bedragen € 79,-. Smartrepair werkt voor iedere iPhone reparatie met een all-in prijs. Dit houdt in dat in de genoemde prijs, de montagekosten, de materiaalkosten, de BTW, het gratis onderzoek en de 12 maanden garantie zijn inbegrepen. Tijdens de iPhone 6 aan/uit knop reparatie worden ook de mute-knop en volumeknop vervangen, aangezien deze één onderdeel vormen met de iPhone 6 aan/uit knop. Kom dus snel langs in één van onze Smartrepair filialen (parkeren voor de deur) of maak een keuze uit één van onze andere smart services. Tot zo!

MENU