Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 achterkant

iPhone 6 achterkant
€139,-

Wanneer de achterkant van een iPhone 6 kapot is kan dit voor veel ongemakken zorgen. Smartrepair weet hier voor de oplossing, een reparatie! De monteurs vervangen een iPhone 6 achterkant in de meeste gevallen binnen 30 minuten, wanneer de reparatie meer tijd nodig heeft wordt dit van tevoren gemeld. Op die manier weet u zeker dat u voor een snelle en vakkundige iPhone 6 reparatie bij Smartrepair moet zijn. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar. Zij repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, zo krijgt u op elke reparatie dan ook 12 maanden garantie. Kies uit een van onze ‘smart services’ wanneer u snel uw iPhone 6 wilt laten repareren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6 behuizing

Een iPhone 6 achterkant wordt ook wel iPhone 6 behuizing genoemd. Een iPhone behuizing is simpelweg een bescherming van de telefoon. Binnen de behuizing zitten vrijwel alle componenten van een iPhone, denk aan het moederbord, de camera, de flex-kabels van de knoppen, de luidsprekers, de antennes en ga zo maar door. Het moederbord is het allerbelangrijkste component van een iPhone, het is dan ook belangrijk dat de iPhone 6 behuizing dit goed beschermd.

iPhone 6 achterkant kapot

Het design van de smartphones van Apple zijn erg bekend en gewild. Velen noemen het een hele verbetering ten opzichte van de voorloper. Zo ligt deze iPhone 6 achterkant dankzij de ronde hoeken en het materiaal bij velen beter in de hand. De achterkant laat goed zien dat het om een Apple telefoon gaat door het Apple-logo. Beschadiging aan de achterkant is dan ook erg jammer, denk aan kromme hoeken door een val, knoppen die niet meer werken en ga zo maar door. Gelukkig kunt u uw iPhone laten maken bij Smartrepair. Onze monteurs hebben jaren ervaring en vervangen graag de achterkant van uw telefoon zodat u snel het gebruiksgemak terug hebt.

Beschadigingen tijdens reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Onze medewerkers gaan uiterst nauwkeurig te werk om de achterkant van uw iPhone 6 te repareren. Toch kan het zomaar gebeuren dat tijdens de werkzaamheden beschadigingen optreden aan bijvoorbeeld uw scherm. Is dit het geval bent u voor een iPhone 6 scherm reparatie ook bij ons aan het juiste adres, dan zullen wij ervoor zorgen dat de voorkant vakkundig vervangen wordt. Uiteraard brengen wij hiervoor geen kosten in rekening. Ook krijgt u op onze reparatiewerkzaamheden altijd 12 maanden garantie.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 achterkant reparatie

De kosten voor het repareren van de iPhone 6 achterkant zijn € 139,-. Een iPhone 6 achterkant reparatie houdt in dat de totale behuizing inclusief knoppen wordt vervangen. Daarnaast wordt de trilmoter eveneens vervangen, dit hoort namelijk bij dit onderdeel. Mocht uw telefoon niet meer trillen bij een melding, dan is dat probleem ook gelijk verholpen. Heeft u een iPhone 6+ reparatie nodig? Bij Smartrepair kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen. Prijzen zijn bij Smartrepair vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn? Neem dan gelijk contact met ons op. De monteurs van Smartrepair helpen u graag verder.

 

MENU