Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 batterij

iPhone 6 batterij
€ 49,-

Wanneer de batterij kapot is of niet meer goed oplaadt is dat erg vervelend. Nu kunt u niet meer zo lang uw telefoon gebruiken zoals u gewend bent met een nieuwe telefoon. Dit kunt u veranderen door te kiezen voor Smartrepair, een reparatiespecialist die graag uw batterij vervangt. Een iPhone 6 reparatie is een specialistische klus. Onze ervaren monteurs vervangen vrijwel altijd een iPhone 6 batterij binnen 30 minuten. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, zo krijgt u ook op elk reparatie onderdeel 12 maanden garantie. De servicepunten van Smartrepair zijn 6 dagen per week geopend. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of heeft u een vraag voor een van onze monteurs? Neem dan contact met ons op, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6 batterij vervangen

Het vervangen van een iPhone 6 batterij kan veel problemen wegnemen die u ervaart. Denk hier bij aan het regelmatig opladen van uw telefoon, het warm worden van de iPhone of het niet goed opladen van uw batterij. De monteurs van Smartrepair zijn gespecialiseerd in een iPhone 6 batterij reparatie, deze reparatie komt dan ook regelmatig voor. Uw iPhone laten maken door een van onze reparatiespecialisten is een slim idee! Regelmatig gebruik van uw telefoon zorgt er voor dat de kwaliteit van de batterij achteruit gaat. Gelukkig kan een iPhone reparatie dit probleem verhelpen. Heeft u een iPhone 6+ reparatie nodig? Bij Smartrepair kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Dock connector kapot?

Laadt uw smartphone niet goed op? Dan hoeft dit niet per se aan een kapotte batterij te liggen. Ook een defecte dock connector kan de oorzaak hiervan zijn. Deze zorgt er onder meer voor dat uw iPhone 6 verbinding maakt met het oplaadstation. Raakt de dock connector beschadigd, dan laadt deze dus niet meer (goed) op. Vaak zien wij dat dit type schade veroorzaakt wordt door het gebruik van de verkeerde oplaadkabel/USB-kabel of een adapter met het verkeerde voltage. Naast een slechte accu of kortsluiting in de dock connector kan een slechte adapter de oorzaak zijn dat uw telefoon beperkt oplaadt. Een kapotte dock connector kan veroorzaak worden door een val. Een ander veelvoorkomende schade van een val is een gebarsten scherm. Voor een iPhone 6 scherm reparatie kunt u ook bij Smartrepair terecht.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 batterij reparatie

De kosten van een iPhone 6 batterij reparatie zijn € 49,-. De prijzen van Smartrepair zijn altijd all-in! Dit houdt in dat in alle prijzen van Smartrepair de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Mochten prijzen toch niet duidelijk zijn, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

MENU