Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 camera

iPhone 6 camera

Voor: € 69,-

iPhone 6 camera
Achter: € 69,-

Een kapotte iPhone 6 camera is erg vervelend wanneer u een fan bent van ‘selfies’ of het maken van foto’s. Dit is op te lossen met een reparatie, meld uw reparatie dan ook aan bij Smartrepair. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen dan ook elke iPhone 6 reparatie uitvoeren. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u 12 maanden garantie. De camera aan de achterkant van de iPhone 6 valt erg op, deze steekt namelijk een deel uit. De kans op schade aan de camera aan de achterkant is dan ook groot. Kies uit een van onze smart services en laat uw iPhone 6 camera repareren.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6 camera: voorkant of achterkant

Een iPhone heeft twee camera’s een voor en achterkant. Mocht er een van de twee kapot zijn kan een iPhone reparatie noodzakelijk zijn, wanneer u wilt dat beide camera’s werken. Wanneer de camera aan de voorkant kapot is kunnen er geen ‘selfies’ meer worden gemaakt en kan videobellen lastiger worden. Geen mooie foto’s meer kunnen maken met de camera aan de achterkant is lastig wanneer u bepaalde momenten wilt vastleggen.

Achtercamera kapot?

Kunt u geen foto’s meer maken met de camera aan de achterkant van uw telefoon? Dan is het in de meeste gevallen zo dat ook de voorcamera niet of nauwelijks werkt. In Snapchat kunt u bijvoorbeeld wel gebruikmaken van deze camera, maar in een andere app niet. SWOOP zoekt graag voor u uit of allebei de camera’s vervangen dienen te worden. Breng dus gerust een bezoekje aan onze winkels. Wij zorgen ervoor dat u weer mooie foto’s kunt maken. Is uw camera gemaakt maar kunt u de kwaliteit van de camera niet goed zien door een gebarsten scherm? Laat dan ook gelijk uw scherm vervangen door een van de vakkundige monteurs van Smartrepair. Voor een iPhone 6 scherm reparatie met 12 maanden garantie kom je naar Smartrepair.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 reparatie

De kosten van een iPhone 6 camera reparatie zijn verschillend omdat er twee camera’s zijn, namelijk een voorcamera en een achtercamera. De prijs van de camera aan de achterkant is € 69,-. De prijs van de camera aan de voorkant is € 69,-. Wat wordt er precies vervangen bij een camera reparatie? Smartrepair beantwoord graag deze vraag. Bij de camera aan de achterkant wordt uitsluitend de camera vervangen. Bij de camera een de voorkant is dit anders, aan dit onderdeel zit namelijk ook de omgevingsmicrofoon, lichtsensor en de proximity-sensor. De omgevingsmicrofoon zorgt er voor dat u geluid om kunt nemen tijdens het filmen. De lichtsensor zorgt voor de automatische helderheid van het scherm, mits u dit heeft ingeschakeld. Als laatste de proximity-sensor, dit onderdeel zorgt er voor dat het scherm uitgeschakeld wordt tijdens het bellen. Al deze onderdelen worden eveneens vervangen voor één prijs. Eventueel andere iPhone problemen worden wellicht op die manier tegelijkertijd opgelost. Heeft u een iPhone 6+ reparatie nodig? Bij Smartrepair kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen. Alle prijzen bij Smartrepair zijn inclusief BTW en montagekosten, het is een all-in prijs.

 

MENU