Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 home button

iPhone 5s home button
€ 69,-

De iPhone 6 home button staat bekend om de functie Touch-ID. Het wordt veel gebruikt maar is daarnaast ook een erg handige knop. Zo heeft u deze knop nodig wanneer u een screenshot wilt maken, snel wilt schakelen tussen vensters, naar het beginscherm wil, het scherm kleiner wilt maken en nog veel meer. Het is dan ook erg vervelend wanneer de home button niet meer werkt. U kunt er dan voor kiezen om de home button te vervangen. Op die manier kunt u weer gebruik maken van alle gemakken die de iPhone 6 home button aanbiedt. Kies er dan voor om uw iPhone 6 reparatie uit te laten voor door Smartrepair, reparatiespecialist in het repareren van smartphones, tablets en laptops.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6 home button kapot

Touch-ID is een erg fijne functie, zo kunt u op deze manier uw iPhone ontgrendelen maar ook bij verschillende applicaties toegang krijgen. Alleen houdt het vervangen van de iPhone 6 home button wel in dat u de Touch-ID functie kwijt bent. Dit komt vanwege de connectie met het moederbord. De home-button heeft een bepaald nummer die het moederbord herkent als functie Touch-ID. Wisselen van de iPhone 6 home button houdt in dat u niet meer gebruik kunt maken van deze functie. Het maken van screenshots, schakelen tussen vensters, naar het beginscherm en nog veel meer kan wel. Zo zijn de meeste iPhone problemen opgelost met een iPhone reparatie bij Smartrepair.

Vakkundige reparatie

Moet de homebutton op vervangen worden van uw iPhone? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat het probleem snel en vakkundig verholpen wordt. Uiteraard zonder schade toe te brengen aan het scherm of ander onderdeel van uw smartphone. Omdat wij er zeker van zijn dat wij uw reparatie vakkundig uitvoeren, krijgt u van ons altijd 12 maanden garantie op onze werkzaamheden. Zo ook op een iPhone 6 scherm reparatie, wanneer u last heeft van een gebarsten scherm en dit graag wilt laten vervangen dan bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 home button reparatie

De kosten van een iPhone 6 home button reparatie zijn € 69,-. Uw iPhone laten maken door ervaren monteurs? Dat kan bij Smartrepair. Voor een snelle en vakkundige reparatie kunt u terecht bij onze Smartrepair Servicepunten. Bij deze reparatie wordt de home button zelf vervangen en de flexkabel achter de knop. Deze kabel zorgt er voor dat de knop ook echt werkt en functioneert hoe u gewend bent. Het repareren van een iPhone 6 home button is een specialistische klus. Onze monteurs zijn vakkundig genoeg om de reparatie uit te voeren, zij staan 6 dagen per week voor u klaar.

MENU