Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 lichtsensor

iPhone 6 lichtsensor
€69,-

De lichtsensor van een iPhone 6 zorgt er voor dat uw scherm automatisch wordt uitgeschakeld tijdens het bellen. Dit is erg handig zodat uw wang niet het scherm bedient tijdens het bellen. U kent het vast wel, bent u druk in gesprek en hoort de persoon aan de andere kant u niet meer. Per ongeluk de microfoon uitgezet? Grote kans! Om dit te voorkomen moet de iPhone 6 lichtsensor goed werken. Wanneer dit niet werkt is moet de lichtsensor vervangen worden. Bij Smartrepair werken vakkundige monteurs die veel ervaring hebben met een iPhone 6 reparatie. Bij Smartrepair wordt er alleen gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Daarom krijgt u na elke reparatie ook 12 maanden garantie op het reparatie onderdeel. Onze servicepunten zijn 6 dagen per week geopend. Wilt u meer informatie over de iPhone 6 lichtsensor reparatie? Of heeft u een andere vraag? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6 lichtsensor reparatie: weer ongestoord bellen

Wanneer de iPhone 6 lichtsensor defect is wordt bellen lastiger gemaakt. Onbewust wordt uw telefoon bediend door uw wang. U wilt natuurlijk niet dat degene waarmee u belt boos wordt omdat u onbewust ophangt, geïrriteerd raakt omdat u steeds per ongeluk de microfoon uitzet of voor andere moeilijkheden zorgt tijdens het bellen. Met een iPhone reparatie is dit op te lossen. De monteurs van Smartrepair lossen graag uw iPhone problemen op, op die manier kunt u weer ongestoord bellen en valt het scherm uit doordat de lichtsensor uw wang als het ware detecteert. Heeft u een iPhone 6+ reparatie nodig? Bij Smartrepair kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Lichtsensor vakkundige gerepareerd

Is uw lichtsensor defect? Dan staan de medewerkers van SWOOP graag voor u klaar. Om bij de sensor te kunnen komen, moeten wij de telefoon openmaken. Uiteraard gaan wij hierbij voorzichtig te werken. Er zal dan ook geen schade ontstaan aan het scherm of een ander onderdeel van uw smartphone. Wij zorgen ervoor dat de lichtsensor weer goed de helderheid van uw scherm regelt. Op onze werkzaamheden krijgt u altijd 12 maanden garantie. Mocht uw scherm al gebarsten zijn door een val of een flinke stoot, dan bent u voor een iPhone 6 scherm reparatie bij Smartrepair aan het juiste adres. 

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 lichtsensor reparatie

De kosten van een iPhone 6 lichtsensor reparatie zijn € 69,-. Deze prijs is all-in, dit houdt in dat de montagekosten en de BTW-kosten hierin zijn begrepen. Daarnaast houdt een lichtsensor reparatie veel meer in dan alleen vervanging van de lichtsensor. Aan dit onderdeel zit namelijk ook de voorcamera, de omgevingsmicrofoon en de proximity-sensor. De voorcamera maakt videobellen makkelijker en daarnaast mogelijk om ‘selfies’ te maken. Als tweede, de omgevingsmicrofoon die voor het geluid zorgt bij filmen. Als laatste de proximity-sensor en lichtsensor, deze twee onderdelen regelen de helderheid van het scherm en of het scherm wordt uitgeschakeld tijdens het bellen. Voor een all-in prijs worden al deze onderdelen vervangen, mocht de lichtsensor en de omgevingsmicrofoon defect zijn? Dan is dat al opgelost door één onderdeel te laten repareren door de monteurs van Smartrepair.

 

MENU