Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 mute knop

iphone 5s mute knop
€ 69,-

Heeft u ook wel eens dat u gek wordt van uw iPhone die steeds overgaat? Steeds mensen die u berichten en bellen? Gelukkig heeft iPhone hier een oplossing voor gevonden, namelijk de mute knop. Nu kunt u in alle rust werken, televisie kijken, koken, slapen en nog veel meer. Wanneer deze knop niet meer goed werkt kan dit voor irritaties zorgen, zo kunt u niet meer rustig werken of televisie kijken maar toch bereikbaar zijn. Een iPhone reparatie kan dit probleem oplossen, Smartrepair is er voor uw iPhone 6 mute knop reparatie. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week klaar voor uw snelle en vakkundige reparatie. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd, daarnaast krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie. Heeft u een iPhone 6+ reparatie nodig? Bij Smartrepair kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

Geen rust!

Iedereen is tegenwoordig druk in de week met hun telefoon. In de trein hoort u misschien tientallen smartphones afgaan. Zelf wilt u anderen niet lastig vallen en gebruikt u dus regelmatig de iPhone 6 mute knop. Alleen wanneer u last heeft van verschillende iPhone problemen kan het zijn dat de iPhone 6 mute knop niet meer werkt zoals u gewend bent. Het is erg vervelend wanneer u het geluid niet uit kan zetten wanneer u het geluid uit wilt zetten. U stoort uw rust maar misschien ook wel van anderen, denk aan een bios bezoek! Gelukkig kan Smartrepair dit iPhone probleem oplossen met een iPhone reparatie.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 mute knop reparatie

De kosten van een iPhone 6 mute knop reparatie zijn € 69,-. Dit is een all-in prijs voor de iPhone 6 reparatie! Een all-in prijs houdt in dat de BTW-kosten en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6 mute knop reparatie worden verschillende onderdelen eveneens vervangen, denk aan de volumeknop. Dit onderdeel is namelijk een kabel met verschillende functies, zo bevinden deze knoppen zich aan één onderdeel. Mochten er andere knoppen niet meer werken? Wellicht is dat met één reparatie opgelost, erg handig!

MENU