Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 oorluidspreker

iPhone 6 oorluidspreker
€ 59,-

De mobiele telefoon neemt een belangrijke plek in in het dagelijks leven van veel mensen. De hele dag wordt er ge-appt, foto’s gemaakt, muziek geluisterd en gebeld. Het is dan ook de grootste schrik van iedere iPhone 6 gebruiker, dat de telefoon valt en breekt. Er zijn echter ook andere iPhone problemen die het bellen zeer lastig maken. Door een val, vuil of onverklaarbare reden kan de iPhone 6 oorluidspreker defect raken. Wanneer u belt, kunt u uw gesprekspartner niet verstaan. Een situatie die u zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Dat kan! Bij Smartrepair staan zes dagen per week ervaren monteurs voor u klaar om uw iPhone te maken.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6 oorluidspreker probleem

Wanneer uw iPhone 6 oorluidspreker defect is, dan kunt u uw gesprekspartner niet verstaan. Is de situatie andersom, de gesprekspartner kan u niet verstaan dan is er sprake van een ander defect. Kijkt u dan eens bij ons ‘iPhone geen geluid’ overzicht. Mocht u twijfelen of het probleem aan uw iPhone 6 oorluidspreker ligt, dan kunt u eerst kosteloos een onderzoek (m.u.v. waterschade) door onze monteurs uit laten voeren bij één van de Smartrepair vestigingen. Ook kunt u de volgende test uitvoeren; bel en maak daarbij gebruik van een hoofdtelefoonaansluiting of van de luidspreker op uw iPhone 6. Hoort u dan wel uw gesprekspartner, dan weet u zeker dat uw iPhone oorluidspreker kapot is. De reparatie is voor de monteurs van Smartrepair eenvoudig, zij vervangen de defecte oorluidspreker door een nieuwe oorluidspeker van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard ontvangt u 12 maanden garantie op deze reparatie!

Waarom uw oorluidspreker niet werkt

Een defecte oorluidspreker kan verschillende oorzaken hebben. Vaak zien wij bij SWOOP dat door waterschade dit onderdeel beschadigd is geraakt. Uw telefoon gebruiken in een vochtige omgeving kan dit bijvoorbeeld veroorzaken. De kans op waterschade is enorm groot wanneer het scherm gebarsten is, een reden hier voor is dat water makkelijker in het toestel kan komen. Voor een gebarsten scherm bent u bij Smartrepair ook aan het juiste adres, namelijk voor een iPhone 6 scherm reparatie. Een andere reden kan zijn dat metaalsplinters de oorluidspreker vervormen. Werkt u bijvoorbeeld in een garage, als metaalbewerker of als lasser, dan is het belangrijk dat u uw iPhone 6 goed beschermt hiertegen. Is uw oorluidspreker kapot? Kom dan gerust eens langs. Wij vervangen het onderdeel voor u.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

iPhone 6s oorluidspreker reparatiekosten

De reparatiekosten voor de iPhone 6 oorluidspreker bedragen € 59,-. Bij Smartrepair werken we enkel met all-in prijzen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De iPhone 6 oorluidspreker reparatiekosten zijn dus inclusief BTW, montagekosten, onderdelen, een gratis onderzoek en 12 maanden garantie. Worden er tijdens het onderzoek andere defecten geconstateerd dan wordt u hier eerst over geïnformeerd. Smartrepair biedt drie vormen van smart service aan om uw iPhone 6 te laten maken. Zo garanderen wij dat iedereen bij ons terecht kan en als een tevreden klant weer zijn mobiele telefoon kan gebruiken. Heeft u nog vragen, neem dan eerst contact met ons op. Tot snel!

MENU