Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 Plus achterkant

iPhone 6 Plus achterkant €159,-

De behuizing van een iPhone ik kenmerkend voor het type iPhone. Zo is de aluminium behuizing herkenbaar voor de iPhone 6. De behuizing beschermt het moederbord van de telefoon en laat de knoppen aan de zijkant zien. Wanneer de iPhone 6 Plus achterkant schade heeft kan dit voor verschillende ongemakken zorgen. Smartrepair biedt hiervoor de oplossing, namelijk een iPhone 6 Plus achterkant reparatie. De monteurs kunnen de behuizing van de iPone 6 vervangen. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar en repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Zo krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie op de iPhone 6 Plus reparatie. Kies uit een van onze ‘smart services’ wanneer u snel uw iPhone 6 wilt laten repareren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6 Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6 Plus behuizing

Een iPhone 6 Plus behuizing wordt ook wel eens iPhone 6 achterkant genoemd, dit omdat het ook werkelijk de achterkant is van een iPhone. Een iPhone behuizing beschermt de telefoon. Zo zitten alle componenten van een iPhone bevestigd aan de behuizing, denk aan het moederbord, de flex-kabels van knoppen, de luidsprekers en ga zo maar door. Het is belangrijk dat het moederbord goed beschermd is, dit is namelijk het belangrijkste component van een iPhone.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

iPhone 6 Plus achterkant kapot

Het design van de smartphones van Apple zijn erg bekend en gewild, dit bepaalt namelijk ook het uiterlijk van het type iPhone. De iPhone 6 Plus is slank en strak dankzij de aluminium uitstraling. Een val van de telefoon kan voor vervelende schade zorgen, denk aan kromme hoeken of knoppen die niet meer werken. Een kromme hoek kan later voor meer schade zorgen. Zo past het scherm niet meer optimaal in de behuizing, het scherm is breekbaar en bestaat er een grotere kans dat het scherm gaat barsten. Gelukkig kunt u uw iPhone laten maken bij Smartrepair. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor snel en vakkundig de achterkant van uw telefoon vervangen. Snel het gebruiksgemak terug van uw telefoon, dat wil toch iedereen?

Kosten iPhone 6 Plus achterkant reparatie

Het laten vervangen van een iPhone 6 Plus achterkant kost € 159,-. Dit is een all-in prijs, wat inhoudt dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Een achterkant reparatie houdt in dat de totale behuizing inclusief zichtbare knoppen worden vervangen. Ook wordt de trilmotor vervangen, zo is de motor onderdeel van de iPhone 6 Plus behuizing. Smartrepair geeft eerlijk advies en zijn prijzen meteen duidelijk. Heeft u vragen, neem dan gelijk contact met ons op. De monteurs van Smartrepair helpen u graag verder.

 

MENU