Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 Plus batterij

iPhone 6 Plus batterij
€ 59,-

Een kapotte batterij of een batterij die niet goed oplaadt is erg vervelend. Nu kunt u niet zo intensief uw telefoon gebruiken als in het begin toen het net uit het doosje kwam. Gelukkig is er Smartrepair die graag uw iPhone 6 Plus batterij vervangt. Last van een ander defect maar u heeft geen idee wat er kapot is? Geen probleem, onze monteurs zijn er voor elke iPhone 6 Plus reparatie. Dankzij de kennis en kunde is vrijwel elke reparatie uitgevoerd binnen 30 minuten. Voor een snelle iPhone reparatie meldt u uw toestel aan bij Smartrepair. Wilt u graag meer informatie over de ‘smart service’ of heeft u een vraag voor onze monteurs? U kunt Smartrepair 6 dagen in de week telefonisch en via de mail bereiken. U kunt ook altijd nog gebruik maken van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6 Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6 Plus batterij reparatie of vervangen?

Het vervangen van een iPhone 6 Plus batterij is een specialistische klus. Gelukkig is deze klus snel geklaard door onze gespecialiseerde monteurs. Een iPhone 6 Plus batterij reparatie houdt in dat de iPhone 6 Plus batterij wordt vervangen voor een nieuwe batterij. Zij zijn namelijk bekend met dit veelvoorkomende iPhone probleem en lossen dit dan ook erg graag voor u op. Uw iPhone laten maken door een van de monteurs van Smartrepair is een goed idee wanneer u het gebruiksgemak van uw telefoon weer terug wilt. Met een iPhone reparatie is het probleem in vrijwel elke situatie opgelost!

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus batterij reparatie

Het vervangen van een iPhone 6 Plus batterij kost bij Smartrepair € 59,-.Vervanging van de batterij houdt in dat uw oude batterij wordt vervangen voor een nieuwe batterij. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gewerkt met all-in prijzen. Een all-in prijs houdt in dat de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen bij de prijs. Bij Smartrepair zijn alle prijzen vrijwel meteen bekend. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

 

MENU