Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

iPhone 6 Plus laadconnector
€ 59,-

Incl.microfoonspeaker

Een volle batterij is erg belangrijk wilt u gebruik kunnen maken van uw iPhone. Opladen is hierbij erg belangrijk, wanneer een iPhone niet goed werkt kan het liggen aan de laadconnector. U kunt er voor kiezen om dit te laten repareren. Met deze reparatie kunnen maar liefst drie problemen opgelost worden. Zo wordt tijdens deze reparatie ook de microfoon en de hoofdtelefoon aansluiting. Zo worden er meerdere iPhone problemen tegelijkertijd opgelost. Kies er voor om uw iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansluiting te repareren bij Smartrepair. De monteurs van Smartrepair bieden een snelle en vakkundige reparatieservice. Daarnaast krijgt u bij Smartrepair 12 maanden garantie op de reparatie.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6 Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

Weer een volle batterij, makkelijk bellen en muziek luisteren

Wanneer u uw telefoon niet meer kunt opladen, geen muziek meer kunt luisteren en anderen u niet meer horen tijdens het bellen is dat erg vervelend. Kies er dan voor om uw iPhone te laten maken om het gebruiksgemak van uw iPhone snel terug te hebben. Op die manier kunt u weer muziek luisteren zoals u gewend bent, bellen zonder ruis en uw iPhone opladen. Met een iPhone reparatie is het probleem opgelost.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

De kosten van een iPhone 6 Plus laadconnector (incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.) reparatie is € 59,-. Het gaat hier om een all-in prijs, dit houdt in dat de montagekosten en BTW in de prijs zijn begrepen. Tijdens de reparatie worden dus drie functies van de iPhone 6 Plus vervangen. Mocht er mee dan één functie niet meer goed werken wordt beide problemen opgelost met een reparatie, en dat voor 1 prijs! Kom dus snel naar Smartrepair, onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en u krijgt 12 maanden garantie.

MENU