Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 Plus lichtsensor

iPhone 6 Plus lichtsensor
€ 69,-

U bent aan de telefoon en opeens hoort u uw gesprekspartner niet meer. Waarschijnlijk heeft u onbewust met uw wang het gesprek beëindigd. Een probleem dat veroorzaakt wordt door een defecte iPhone 6 Plus lichtsensor. U kunt dit zelf controleren; wanneer u belt hoort het scherm van uw iPhone 6 Plus automatisch uit te schakelen. Blijft uw scherm aan, dan is uw lichtsensor defect. Aangezien dit iPhone probleem onhandig is bij ieder gesprek wilt u dit graag zo snel mogelijk verholpen hebben. Gelukkig staan de monteurs van Smarterepair zes dagen per week uw klaar om uw iPhone te repareren! Ook wanneer u niet precies weet wat er mis is met uw iPhone 6 Plus voeren wij eerst een gratis check uit (m.u.v. iPhone 6 Plus waterschade).

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6 Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie

Wanneer de iPhone 6 Plus lichtsensor niet werkt, wordt ieder telefoongesprek lastiger omdat uw wang onbewust de telefoon bedient. Met een iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie is dit probleem snel verholpen! De lichtsensor reparatie behelst veel meer in dan alleen vervanging van de lichtsensor. Aan dit onderdeel zit namelijk ook de voor-camera gekoppeld, welke u gebruikt tijdens videobellen en tijdens het maken van selfies. De omgevingsmicrofoon zit gekoppeld, welke zorgt voor de geluidsopname tijdens het filmen. De werking van het scherm wordt naast de lichtsensor ook bepaald door de proximity-sensor. Samen zorgen zij voor de helderheid van het scherm en het uitschakelen van het scherm tijdens het bellen. De iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie is dus een 3-in-1 reparatie en zorgt ervoor dat u uw iPhone 6 Plus als nieuw weer terug krijgt!

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Lichtsensor vakkundig gerepareerd

Is uw lichtsensor defect? Dan staan de medewerkers van SWOOP graag voor u klaar. Om bij de sensor te kunnen komen, moeten wij de telefoon openmaken. Uiteraard gaan wij hierbij voorzichtig te werken. Er zal dan ook geen schade ontstaan aan het scherm of een ander onderdeel van uw smartphone. Wij zorgen ervoor dat de lichtsensor weer goed de helderheid van uw scherm regelt. Op onze werkzaamheden krijgt u altijd 12 maanden garantie.

Kosten iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie

De kosten van een iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie zijn € 69,-. Deze prijs is all-in; dus inclusief BTW, montagekosten, hoogste kwaliteit onderdelen, 12 maanden garantie en de gratis iPhone controle. Indien de Smartrepair monteur tijdens de controle andere defecten constateert wordt u hier eerst over geïnformeerd. Zo bent u voor een iPhone 6 Plus batterij of iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie bij Smartrepair aan het juiste adres. U bepaalt zelf welke reparatie(s) wordt uitgevoerd. Maak dus snel een afspraak in één van onze filialen of stel eerst een vraag via het contactformulier. Geen tijd om langs te komen met uw defecte iPhone 6 Plus? Dan kiest u gewoon voor één van onze andere smart services! Smartrepair staat voor vakkundige monteurs, hoge kwaliteit onderdelen en top service. Ervaar het vandaag nog!

MENU