Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 juli zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 Plus oorluidspreker

iPhone 6 Plus oorluidspreker
€ 59,-

Bent u aan het bellen maar hoort u uw geprekspartner niet of niet goed? Dit kan aan uw iPhone 6 Plus oorluidspreker liggen. Een iPhone reparatie kan dit probleem verhelpen. Tijdens een iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie wordt de oorluidspreker vervangen. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar om de reparatie uit te voeren. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd en op de reparatie krijgt u 12 maanden garantie. Smartrepair is dé reparatiespecialist voor uw iPhone reparatie.

Smartrepair biedt 3 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6 Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

smart_repair_services-04

Ophaalservice

grey
  • Zelf kiezen waar en wanneer u het laat halen.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik laat mijn iPhone 6 Plus ophalen

Hoort u niks meer na het bellen?

Niks horen tijdens een gesprek is niet fijn, zo belt u immers iemand om een gesprek te voeren. Dit probleem is niet handig, Smartrepair lost voor u verschillende iPhone problemen op. Door een stoot of een val van uw iPhone kan het zijn dat de oorluidspreker defect is gegaan. De oorluidspreker vervangen kan het probleem snel oplossen. Mocht er door de val nog meer defect zijn gegaan terwijl u dit niet weet? Geen probleem, Smartrepair onderzoekt kosteloos uw iPhone.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie

De kosten van een iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie is € 59,-, dit is een all-in prijs. Een all-in prijs voor deze iPhone 6 Plus reparatie houdt in dat bij de prijs de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie wordt uitsluitend de oorluidspreker vervangen. De oorluidspreker wordt hier vervangen door een nieuwe oorluidspreker. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie en het reparatieonderdeel.

MENU