Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6 Plus scherm reparatie

iphone 6 Plus scherm reparatie € 179,- Origineel/
€ 159,- Klasse A

Een kapot scherm is erg vervelend, vooral het enorme scherm van de iPhone 6 Plus. U wilt natuurlijk het gebruiksgemak behouden en snel en eenvoudig over het scherm heen kunnen. Kom dan naar Smartrepair, dan bent u aan het juiste adres voor een iPhone 6 Plus scherm reparatie. Een iPhone 6 Plus reparatie is een specialistische klus. Gelukkig hebben de monteurs van Smartrepair genoeg kennis en kunde om deze reparatie uit te voeren. Voor een snelle en vakkundige iPhone reparatie bent u dus bij Smartrepair aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of heeft u een vraag voor een van onze monteurs? Neem dan contact met ons op, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6 Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6 Plus scherm reparatie komt het meeste voor

Een scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties bij Smartrepair, zo ook de meest voorkomende iPhone 6 Plus reparatie. Een val of stoot is al voldoende waardoor het scherm kan barsten of breken. Gelukkig kunnen de monteurs van Smartrepair uw iPhone scherm repareren. Wist u al dat meer dan 25% van alle smartphone-gebruikers blijft rondlopen met een kapot scherm? Dit is helemaal niet nodig met een iPhone 6 Plus scherm reparatie uitgevoerd door Smartrepair. Voor eventueel andere iPhone problemen bent u ook bij Smartrepair aan het juiste adres, zo is onderzoek bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade).

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Wat kost een iPhone 6 Plus scherm reparatie

Het vervangen van een iPhone 6 Plus scherm kost € 179,- (origineel) of € 159,- (Klasse A). Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat in de prijs de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Smartrepair. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een iPhone 6 Plus scherm reparatie houdt in dat het glas en LCD-scherm vervangen worden. Mocht het scherm helemaal niet werken na een val vanwege beschadiging aan het LCD-scherm, dan is dat met een iPhone 6 Plus scherm reparatie bij Smartrepair in de meeste gevallen ook verholpen. Voor het vervangen van het glas inclusief LCD-scherm voor een all-in prijs bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

MENU