Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6 Plus waterschade

iPhone 6 Plus waterschade
€ 29,-

iPhone 6 Plus waterschade is een van de meest vervelende schades ter wereld. Wanneer u geluk heeft werkt uw telefoon na verloop van tijd, echter na een lange tijd kan de waterschade voor onherstelbare schade zorgen. Wanneer u uw telefoon niet chemisch laat reinigen kan er vocht in het toestel blijven zitten. Op de lange termijn kan dit voor corrosie zorgen, deze schade is niet te herstellen. Kies daarom altijd bij waterschade voor een chemische reiniging bij Smartrepair. Mocht er tijdens onderzoek blijken dat er een iPhone 6 Plus reparatie nodig is zodat u het toestel weer kunt gebruiken nemen wij eerst contact met u op. Elke reparatie wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, om deze kwaliteit te waarborgen krijgt u na elke reparatie 12 maanden garantie op het reparatieonderdeel.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6 Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6 Plus waterschade? Schakel uw iPhone 6 Plus direct uit!

Waterschade is erg vervelend. Velen denken dan gelijk dat een telefoon niet meer te gebruiken is, echter in de meeste gevallen in dit om te draaien. Bij waterschade moet u gelijk uw telefoon uitzetten om kortsluiting te voorkomen. Niet gaan testen of uw telefoon na waterschade nog aan gaat! Met een chemische reiniging wordt al het vocht uit uw telefoon gehaald. Gebruikt u uw iPhone 6 Plus nog steeds na waterschade? Dan raden wij alsnog aan om een chemische reiniging uit te laten voeren door een van onze monteurs. Op die manier bent u er zeker van dat al het vocht is verwijderd, wanneer u dit niet doet kan het vocht eventueel voor corrosie zorgen. Deze schade is niet op te lossen, uw telefoon is dan total loss.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone 6 Plus waterschade onderzoek liggen op € 29,-. Dit is een all-in prijs, namelijk inclusief BTW en montagekosten. Een chemische reiniging houdt in dat uw telefoon uit elkaar wordt gehaald, hier na worden alle onderdelen gereinigd. Nadat alle onderdelen zijn gereinigd wordt uw iPhone 6 Plus gemonteerd, nu kan uw telefoon getest worden of alle functionaliteiten nog werken. Wanneer er defecten optreden kunt u er voor kiezen om onze monteurs uw iPhone laten maken. Na een chemische reiniging krijgt u een rapport van eventuele defecten wanneer hier sprake van is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

MENU