Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 scherm reparatie

iphone 6 scherm reparatie
€ 119,- Originele kwaliteit/
€ 99,- Klasse A kwaliteit

iPhone 6 scherm repareren

1 op de 10 smartphonegebruikers loopt rond met een kapot beeldscherm. Bent u 1 van de 10? Is uw iPhone 6 lastig te bedienen, omdat er een barst in het scherm zit of het display steeds uitvalt? Dan biedt iPhone 6 scherm reparatie uitkomst. Smartrepair is dan hét enige juiste adres. Snelle service en dé beste kwaliteit vindt u hier. Kom langs en uw iPhone 6 scherm is binnen 30 minuten gemaakt of kies voor onze 24-uurservice. Uw iPhone weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

Uw iPhone 6 scherm binnen 30 minuten gemaakt

Moet uw iPhone 6 scherm vervangen worden? Dan biedt Smartrepair u de unieke klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan het scherm van uw iPhone 6 vervangen worden binnen 30 minuten. Terwijl u wacht, kunt u genieten van een kopje koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi. En het beste komt nog! U heeft geen afspraak nodig om langs te komen. Mag wel, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een van onze vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Almere, Utrecht of Tilburg.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Of kies voor onze 24-uurservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook kiezen voor de ophaalservice van Smartrepair. Uw iPhone 6 wordt dan opgehaald door PostNL op de door u gekozen datum. Na ontvangst wordt het scherm van uw iPhone 6 binnen 24 uur gecontroleerd, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. U kunt ook uw iPhone naar ons opsturen. Ook dan profiteert u van onze 24-uursservice.

Altijd dé allerhoogste kwaliteit iPhone schermreparatie

Het leveren van kwaliteit staat bij Smartrepair voorop, daarom wordt er bij een kapot beeldscherm voor gekozen om het gehele display te vervangen. Hierbij wordt altijd gebruikgemaakt van onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Zo wordt erop gelet dat het glas van het display de juiste dikte heeft en dat de glasplaat een goede coating heeft. Alleen dan kan de kwaliteit van uw iPhone 6 scherm gewaarborgd blijven.

Waar andere partijen alleen het iPhone 6 glas vervangen, kiest Smartrepair hier niet voor. Waarom? De glasplaat en het lcd-scherm zijn met elkaar verlijmd. Alleen het iPhone 6 glas vervangen, is hierdoor haast niet te doen. Als het al lukt om de (kapotte) glasplaat vakkundig te verwijderen, dan is het onmogelijk om het nieuwe glas te verlijmen met het display én de kwaliteit van het scherm te behouden. De lijm kan vlekken veroorzaken op het beeldscherm of zelfs loslaten. Is dit laatste het geval, dan kan er stof tussen het scherm komen, waardoor het beeld onscherp wordt. Om de kwaliteit van uw iPhone te kunnen waarborgen, vervangt Smartrepair daarom zowel het glas als het lcd-scherm.

Waarom Smartrepair?

Laat het scherm van uw iPhone 6 vervangen bij Smartrepair. U profiteert dan verschillende voordelen:
1. 12 maanden garantie op uw reparatie.
2. Kom langs en de reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. In een mum van tijd is het scherm van uw iPhone 6 weer als nieuw.
3. Geen tijd om bij ons binnen te lopen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice of stuur uw iPhone naar ons op.
4. Duidelijke tarieven. De kosten zijn all-in. Hier bovenop komen dus geen btw- of montagekosten. Achteraf komt u dus niet voor verrassingen te staan.
5. Kwaliteit staat voorop. Smartrepair werkt met alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

iPhone 6 scherm vervangen?

Wilt u het scherm van uw iPhone 6 laten maken? Dan helpt Smartrepair u graag. Voor iPhone 6 scherm reparatie betaalt u een all-in prijs. Hier bovenop komen dus geen extra btw- of montagekosten. Heeft u een andere defect aan uw iPhone 6? Of wilt u een andere iPhone laten repareren? Dan kunt u uitstekend terecht bij Smartrepair. Dankzij jarenlange ervaring kan Smartrepair u helpen bij elke iPhone reparatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons.

MENU