Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 13 december zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 volumeknop

iPhone 6 volumeknop
€ 69,-

Bellen, app-en, muziek luisteren, video’s bekijken, allemaal activiteiten die u dagelijks uitvoert met uw iPhone 6, waar geluid bij aan te pas komt. Geluid dat u qua volume wilt kunnen aanpassen aan de situatie waar u zich in bevindt. In de trein wil niemand meeluisteren met uw muziek, maar wanneer u het perron op stapt en u wordt gebeld, dan wilt u de beller wel goed kunnen verstaan en moet het volume dus harder worden gezet. Klinkt allemaal heel logisch, maar niet meer wanneer uw iPhone 6 volumeknop defect is. Dit kan al ontstaan door klem zitten in tas of broekzak of door een ongelukkige val van uw iPhone 6. Heel vervelend, maar gelukkig ook eenvoudig op te lossen door de monteurs van Smartrepair. Zes dagen per week kunt u voor de deur parkeren om uw iPhone te laten maken, of u maakt gebruik van een andere Smartrepair service.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6 volumeknop reparatie

De volumeknoppen van uw iPhone 6 bevinden zich op de zijkant van uw iPhone 6. Dit maakt ze kwetsbaar en niet bestand tegen klem zitten of vallen. Ook zijn ze meer gevoelig voor slijtage. De iPhone 6 volumeknop reparatie is een 3-in-1 reparatie. De iPhone 6 aan/uit knop en de iPhone 6 mute knop zijn namelijk verbonden met de volumeknoppen. Bij iedere iPhone reparatie voeren de monteurs van Smartrepair ook kosteloos een onderzoek uit naar alle iPhone 6 functionaliteiten (m.u.v. waterschade). Indien er andere defecten worden geconstateerd, dan wordt dit vooraf aan u gecommuniceerd en is de keuze aan u of u dit ook wilt laten maken. Enkel om u de garantie te kunnen geven dat uw iPhone 6 weer zo goed als nieuw is.

Geen invloed op uw scherm

Bij Smartrepair gaan wij altijd uiterst nauwkeurig te werk. Moeten wij de volumeknoppen vervangen, dan zal dat geen invloed hebben op uw scherm of andere onderdelen in uw telefoon. Wij zorgen ervoor dat de knoppen netjes vervangen worden. Waardoor u geen problemen meer heeft met uw volumeknop. Wij zijn er zo zeker van dat dit vakkundig gebeurt dat wij u 12 maanden garantie geven op alle werkzaamheden. Maar mocht uw scherm gebarsten zijn door een val en wilt u deze ook laten repareren? Dan bent u bij Smartrepair aan het juiste adres voor een iPhone 6 scherm reparatie.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

iPhone 6 volumeknop reparatiekosten

De iPhone 6 volumeknop reparatiekosten bedragen €69,-, waarin zowel de iPhone 6 volumeknop als de aan/uit knop en de mute knop worden vervangen. De prijs is een all-in reparatieprijs; dus inclusief montagekosten, originele materialen, kosteloos onderzoek door onze vakkundige monteurs, B.T.W. en 12 maanden garantie. U hoeft enkel een keuze te maken uit het gewenste Smartrepair Servicepunt of uit één van de andere Smartrepair services!

MENU