Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 waterschade
€29,-

Het is misschien al een keer gebeurd bij u. Het regent terwijl u naar huis fietst en thuis komt u erachter dat de zak van uw jas open stond. Nu is uw iPhone aan het zwemmen. Of u heeft net de was aangezet en wilt een vriend(in) bellen om wat af te spreken maar dan beseft u opeens dat uw iPhone in de wasmachine zit. iPhone 6 waterschade is een van de meest voorkomende schades aan een telefoon. Wanneer u geluk heeft werkt uw telefoon na een tijd weer. Alleen velen weten niet dat waterschade later voor schade kan zorgen. Na verloop van tijd kan er corrosie ontstaan, dit is onomkeerbaar. Kom daarbij bij waterschade altijd langs Smartrepair voor een waterschade onderzoek. Een waterschade onderzoekt start met een chemische reiniging. Tijdens een chemische reiniging, welke 24 uur duurt, wordt het vocht uit uw toestel verwijderd en vervolgens onderzoeken wij uw telefoon op eventuele defecten. De reparatietarieven voor een iPhone 6 reparatie zijn vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zijn, neem dan gelijk contact met ons op. Wilt u meer informatie over uw waterschade onderzoek? Heeft u een andere vraag? Bellen en mailen kan altijd! U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6 waterschade: handel snel!

Waterschade aan uw telefoon is erg vervelend, echter betekent dit gelukkig niet meteen het einde van uw telefoon. Bij waterschade is het belangrijk om uw telefoon vrijwel direct uit te schakelen om kortsluiting te voorkomen. Ga dus niet testen of uw iPhone 6 na aanraking met vocht wel of niet werkt. Kom daarna meteen naar Smartrepair voor een chemische reiniging. Waterschade is erg vervelend maar betekent niet meteen dat u uw iPhone 6 niet meer kunt gebruiken. Wellicht kunt u uw iPhone laten maken na een waterschade onderzoek bij Smartrepair. Heeft u een iPhone 6+ reparatie nodig? Bij Smartrepair kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 waterschade onderzoek

De kosten van een waterschade onderzoek zijn bij Smartrepair € 29,-. Deze prijs is all-in, wat inhoudt dat het inclusief BTW en montagekosten is. Uw iPhone 6 wordt uit elkaar gehaald, gereinigd (24uur), gemonteerd en getest op eventuele defecten dankzij de waterschade. Waterschade kan er toe geleid hebben dat een aantal onderdelen niet meer werken. Wellicht is uw iPhone 6 na de reiniging alweer helemaal in orde.

MENU