Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 juli zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s achterkant

iPhone 6s achterkant
€ 159,-

De achterkant van alle iPhones is herkenbaar voor het type iPhone. Zo heeft de iPhone 5c gekleurde backcovers, de iPhone 5s en 5 glazen plaatjes aan de onder- en bovenkant en de iPhone 6 en 6Plus zijn van aluminium met plastic strips. Apple heeft gekozen voor plastic strips zodat de iPhone 6s signalen kunnen ontvangen, aluminium laat namelijk niet alle signalen door. De achterkant heeft dus verschillende functies, zo zitten de fysieke knoppen ook verbonden aan de achterkant. Wanneer de achterkant flink beschadigd is kunt u kiezen voor een iPhone 6s reparatie. Hier wordt de iPhone 6s achterkant vervangen voor een nieuwe iPhone 6s backcover.

Smartrepair biedt 3 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6s op

smart_repair_services-04

Ophaalservice

grey
  • Zelf kiezen waar en wanneer u het laat halen.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik laat mijn iPhone 6s ophalen

iPhone 6s backcover

Een iPhone 6s achterkant wordt ook wel iPhone 6s backcover genoemd. Deze Engelse benaming wordt regelmatig gebruikt door bijvoorbeeld onze monteurs. Deze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 6s achterkant te vervangen. Hier worden alle onderdelen van uw iPhone overgezet, denk bijvoorbeeld aan het moederbord. Mocht u nog last hebben van andere iPhone problemen, neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken kosteloos naar het defect, met uitgang van waterschade. Heeft u last van iPhone 6s waterschade? Smartrepair voert een chemische reiniging uit voor € 29,-, na reiniging krijgt u van ons een uitgebreid onderzoeksrapport met hier eventuele kosten voor een iPhone reparatie. Een iPhone reparatie wordt pas uitgevoerd na akkoord van de reparatiekosten, zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan.

Kosten iPhone 6s achterkant reparatie

De kosten van een iPhone 6s achterkant reparatie kost € 159,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6s achterkant reparatie wordt de gehele backcover vervangen. Een iPhone reparatie is een specialistische klus, de monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect repareren. Zo zijn wij er voor bijvoorbeeld uw iPhone 6s batterij, iPhone 6s home button of iPhone 6s scherm reparatie. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder – ‘Smart service with a smile!’.

MENU