Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6s batterij

iPhone 6s batterij
€ 59,-

U kent het misschien wel, zit u in de trein na een lange dag werken en wilt u een beetje rust aan uw hoofd. U besluit dat u muziek wilt luisteren, u stopt uw hoofdtelefoon in uw iPhone. En dan gebeurt het, uw iPhone valt uit, batterij leeg. Nu wordt het een lange reis denk u bij zichzelf. Het kan zijn dat de kwaliteit door gebruik van uw batterij sterk naar achteren is gegaan. Dit merkt u wanneer de batterij niet meer goed oplaadt of snel leeg is. De oplossing hier voor is een iPhone 6s reparatie, de monteurs van Smartrepair vervangen graag uw iPhone 6s batterij. Op die manier heeft u weer snel al het gebruiksgemak terug.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6s op

Het opladen van een iPhone 6s batterij

Een ding wat velen niet moeten vergeten is het opladen van de batterij. Op die manier bent u de gehele dag bereikbaar en heeft u altijd een goedwerkende telefoon bij de hand. Wanneer de batterij niet goed oplaadt of snel leeg is kan het zijn dat de batterij defect is. Een iPhone wordt regelmatig gebruikt, zo vragen alle functies veel vermogen. Na verloop van tijd kan dit voor iPhone problemen zorgen. U kunt er voor kiezen om uw iPhone te laten maken door een reparatiespecialist. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar, zij helpen u graag verder. ‘Smart service with a smile!’.

Kosten iPhone 6s batterij reparatie

Een iPhone 6s batterij reparatie kost € 59,-. Dit houdt in dat de batterij wordt vervangen. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. Alle prijzen bij Smartrepair zijn all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Een all-in prijs voor een iPhone reparatie! Daarnaast zijn wij er ook voor andere iPhone 6s reparaties, denk aan een iPhone 6s home button, iPhone 6s achterkant of iPhone 6s scherm reparatie.

MENU