Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6s home button

iPhone 6s home button
€ 79 ,-

Een iPhone 6s home button is erg handig en u maakt er hoogstwaarschijnlijk veel gebruikt van. Denk aan het snel schakelen tussen openstaande vensters, het maken van een screenshot, het ontgrendelen van uw telefoon en nog veel meer. Een val of stoot kan de home button beschadigen en er voor zorgen dat een iPhone 6s reparatie noodzakelijk is. Hier wordt de iPhone 6s home button vervangen, echter moet u wel rekening mee houden dat de functie van de vingerafdrukscanner niet meer werkt. De home button van een iPhone 6s is namelijk uniek waardoor schade aan een iPhone 6s home button betekent dat de functie van de vingerafdrukscanner weg is. Smartrepair kan snel en vakkundig uw iPhone 6s home button vervangen.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6s op

iPhone 6s home button defect

Wanneer uw iPhone 6s home button niet meer werkt kunt u geen screenshot meer maken, schakelen tussen openstaande vensters, het scherm verkleinen en snel Siri oproepen. Een home button reparatie bij Smartrepair kan deze iPhone problemen oplossen. Let er alleen wel op dat vervanging van de iPhone 6s home button betekent dat u de functie van vingerafdrukscanner niet meer werkt. Een iPhone reparatie vervangt dus de home button waardoor u weer snel screenshots kan maken, snel kan schakelen tussen openstaande vensters, eenvoudig naar het beginscherm kan en nog veel meer. Wanneer u er niet zeker van bent dat de iPhone 6s home button defect is onderzoeken de monteurs van Smartrepair kosteloos naar het defect. Wij helpen u graag verder met eerlijk advies en een lekkere bak koffie of thee.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s + home button reparatie

Uw iPhone laten maken door ervaren monteurs? Een iPhone 6s home button reparatie kost € 79 ,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief BTW en montagekosten is. Tijdens een home button reparatie wordt de fysieke knop en flex kabel vervangen. De fysieke knop is de home button die u ziet en de flex kabel zit hier achter, de kabel zorgt er voor dat de home button werkt. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een iPhone 6s batterij of iPhone 6s achterkant reparatie. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

 

MENU