Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6s lichtsensor

iPhone 6s lichtsensor
€ 69,-

Misschien is het u wel overkomen, bent u net uw grootste verhaal aan het vertellen aan uw gesprekspartner hoort u aan de andere kant ‘hallo, hallo, ik hoor je niet!’. Wat blijkt, onbewust heeft u de microfoon uitgezet tijdens het bellen. Zo schakelt het scherm niet meer uit tijdens het bellen. Fijn is dat, net alle moed verzameld om het te vertellen en nu nog een keer. Dit had voorkomen kunnen worden met een iPhone reparatie. Wanneer het scherm bijvoorbeeld niet automatisch in- en uitschakelt kan het zijn dat de proximity-sensor defect is, oftewel de iPhone 6s lichtsensor. Deze sensor zorgt er eveneens voor dat uw iPhone zelf de helderheid aanpast aan de hoeveelheid licht buiten, tenminste wanneer u deze optie aan heeft staan. Weet u niet zeker of het hier aan ligt? Kies dan alsnog voor Smartrepair, wij onderzoeken kosteloos naar het defect en zoeken graag naar een oplossing. – ‘We simply make people happy!’.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6s op

Het automatisch in- en uitschakelen van het scherm

Een scherm wat bijvoorbeeld niet automatisch uitschakelt kan voor veel irritaties zorgen. Uw wang begint het scherm te bedienen tijdens het bellen, u drukt per ongeluk iemand weg, de microfoon uit of iedereen kan in een keer van het gesprek meegenieten aangezien uw wang het gesprek op luidspreker heeft gezet. Deze iPhone problemen zijn te verhelpen, kies er voor om uw lichtsensor te repareren. Uw wang heeft daarna niks meer te zeggen over uw gesprek en kan niet meer uw iPhone 6s bedienen tijdens het bellen. Daarnaast zorgt een iPhone 6s lichtsensor ook voor de helderheid van het scherm, erg fijn wanneer u ’s avonds in bed ligt en het scherm niet op 100% helderheid is ingesteld. Kies daarom voor een iPhone 6s reparatie zodat u van alle ongemakken af bent en het gebruiksgemak van uw iPhone 6s terughebt.

Kosten iPhone 6s lichtsensor reparatie

Een iPhone 6s lichtsensor reparatie kost € 69 ,-. Dit is een all-in prijs, zo zijn de BTW kosten en de montagekosten in de prijs inbegrepen. Wanneer u niet zeker weet of het de lichtsensor is komen wij daar achter bij onderzoek, onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies dan uit een van onze ‘smart services’. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder, ook wanneer u het defect niet weet. Reparatie tarieven zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn, neem dan contact met ons op. Wist u bijvoorbeeld ook dat wij er zijn voor uw iPhone 6s batterij of iPhone 6s scherm reparatie? Wij lossen vrijwel elk iPhone probleem op!

MENU