Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s Plus achterkant

iPhone 6s Plus achterkant
€ 189,-

Heeft u uw telefoon laten vallen en is de achterkant nu flink beschadigd? Jammer, maar het is nou eenmaal gebeurd. U was even niet aan het opletten en liet uw telefoon vallen. Wees niet getreurd! Schade aan een iPhone 6s Plus achterkant komt regelmatig voor. Krassen, deuken of niet werkzame knoppen zorgen er voor dat u graag een andere telefoon wilt. Maar Smartrepair heeft de oplossing waardoor de monteurs uw iPhone 6s Plus in originele staat kunnen terugbrengen, namelijk met een iPhone 6s Plus reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatieservice bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6s Plus backcover

Een iPhone 6s Plus achterkant wordt ook door velen iPhone 6s Plus backcover genoemd. Deze benaming is vooral bekend bij monteurs, de monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 6s Plus achterkant te vervangen. Hier worden verschillende onderdelen van uw iPhone overgezet, denk bijvoorbeeld aan het moederbord van uw iPhone. Het moederbord is, als het ware, het hart van een telefoon. Mocht u naast een defecte achterkant ook op zoek zijn naar een reparateur voor de luidspreker? Geen probleem! Smartrepair is er voor verschillende iPhone problemen.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus achterkant reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus achterkant reparatie kost € 189,-. Smartrepair werkt uitsluitend met all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6s Plus wordt de gehele achterkant inclusief zichtbare knoppen vervangen. Een iPhone reparatie is een specialistische klus, de monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect repareren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder – ‘Smart service with a smile!’. Zo zijn wij er ook voor uw iPhone 6s Plus batterij, iPhone 6s Plus lichtsensor of iPhone 6s Plus scherm reparatie. Snel uw iPhone 6s Plus laten repareren? Kies dan onderstaand voor een van de drie ‘smart services’.

MENU