Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 16 november zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s Plus batterij

iPhone 6s Plus batterij €  59,-

Denkt u dat uw iPhone 6s Plus batterij defect is? De batterij laadt niet meer goed op en is snel leeg. En u heeft alles al geprobeerd om batterij te besparen? Het is niet uw schuld. Na verloop van tijd kan de kwaliteit van de batterij sterk naar achteren zijn gegaan. Dit kan goed komen door intensief gebruik. Het probleem komt regelmatig voor en is eenvoudig op te lossen, namelijk met een iPhone 6s Plus reparatie. Hier wordt uw iPhone 6s Plus batterij vervangen en worden verschillende iPhone problemen opgelost.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

Het opladen van een iPhone 6s Plus batterij

Een kapotte batterij kan voor verschillende iPhone problemen zorgen. Een iPhone valt snel uit, laadt niet goed op, wordt warm en nog veel meer. Dit kan vervelende gevolgen hebben, wanneer een batterij defect is bestaat de kans dat een batterij dik wordt. Door een chemische reactie kan een batterij opzwellen wat intern voor meer schade kan zorgen. Kies daarom bij batterij problemen voor een iPhone 6s Plus batterij reparatie. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar, zij helpen u graag verder in een van de Smartrepair Servicepunten om allerlei iPhone problemen op te lossen.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus batterij reparatie

Een iPhone 6s Plus batterij reparatie kost € 59,-. Hier wordt de batterij volledig vervangen. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. Smartrepair werkt met all-in prijzen, dat houdt in dat alle reparatietarieven inclusief BTW en montagekosten zijn. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor elke iPhone 6s reparatie, denk aan een iPhone 6s Plus achterkant of iPhone 6s Plus scherm reparatie.

MENU