Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s Plus camera

iPhone 6s Plus camera
Voor:
€ 69 ,-

iPhone 6s Plus camera
Achter:
€ 89 ,-

Zijn de foto’s die u maakt niet meer scherp of werkt de camera helemaal niet meer? U kunt hier verandering in brengen! Een val of een stoot kan al voldoende zijn om de camera te beschadigen. Dit is erg vervelend omdat een camera op zak altijd bijzondere momenten kan vastleggen. Een iPhone reparatie kan dit probleem oplossen. De monteurs van Smartrepair kunnen uw iPhone in vrijwel originele staat terugbrengen, zo repareren zij regelmatig een iPhone 6s Plus camera. Of het nu gaat om de camera aan de voorkant of de camera aan de achterkant, voor beide camera’s biedt Smartrepair de reparatieservice aan.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

Camera reparatie: voor en achter

Op een iPhone 6s Plus zitten twee camera’s namelijk aan de voor- en achterkant. De camera aan de voorkant staat bekend om het maken van ‘selfies’ en videobellen. De iPhone 6s Plus camera aan de achterkant staat bekend om de kwalitatieve foto’s waar je bijzondere momenten mee kan vastleggen. Wanneer u de juiste applicatie heeft om vervolgens de foto goed te bewerken kan het zijn dat uw telefoon de volledige functie van een camera vervangt. Het is dan ook niet fijn wanneer een van de camera’s defect is. Smartrepair lost deze iPhone problemen voor u op, namelijk met een iPhone 6s Plus reparatie.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus camera reparatie

Een iPhone 6s Plus camera aan de voorkant reparatie kost € 69,- en een iPhone 6s Plus camera aan de achterkant reparatie kost € 89,-. Smartrepair hanteert all-in prijzen, dit houdt in dat de reparatietarieven inclusief BTW en montagekosten zijn. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder op een eerlijke en open manier. Wanneer u niet precies weet wat het defect is onderzoeken wij kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade). Zo zijn wij er ook voor een iPhone 6s Plus waterschade onderzoek, na onderzoek communiceren wij gelijk de reparatiekosten, pas na akkoord voeren wij de reparatie uit. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan.

 

MENU