Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s Plus home button

iPhone 6s Plus home button
€ 79,-

De home button van een iPhone 6s Plus is waarschijnlijk een van de meest gebruikte knoppen. Met de iPhone 6s Plus home button kunt u het scherm kleiner maken wat erg handig is bij deze iPhone. Daarnaast kunt u uw scherm er mee ontgrendelen, terug naar het beginscherm gaan, een screenshot maken en nog veel meer. Een iPhone 6s Plus reparatie kan het probleem van een defecte home button oplossen. Let echter wel op! Een iPhone 6s Plus home button reparatie betekent dat de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Zo is er maar 1 home button voor uw iPhone, deze home button is uniek en niet na te maken. Het is hierdoor niet mogelijk om een vingerafdrukscanner te laten werken bij een iPhone 6s Plus home button reparatie.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6s Plus home button defect

Een defecte iPhone 6s Plus home button kan vervangen worden bij Smartrepair. Vervanging van een iPhone 6s Plus home button betekent wel dat de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Maar een kapotte home button is erg vervelend, zo kunt u niet meer snel Siri oproepen, een screenshot maken, snel schakelen tussen openstaande vensters en teruggaan naar het beginscherm. Hier heeft Apple verschillende opties voor alleen vinden velen deze niet prettig werken. Gelukkig biedt Smartrepair oplossingen voor verschillende iPhone problemen. Namelijk een iPhone reparatie kan het iPhone 6s Plus home button probleem oplossen. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen in de week klaar voor een iPhone 6s Plus home button reparatie.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus home button reparatie

Uw iPhone laten maken door ervaren monteurs? Een iPhone 6s Plus home button reparatie kost € 79,-. Tijdens een iPhone 6s Plus home button reparatie wordt de fysieke home button en home button flex kabel vervangen. De flex kabel van de home button zorgt er voor dat de home button ook werkelijk een functie heeft. Kies voor een iPhone 6s Plus reparatie voor Smartrepair. De Smartrepair Servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een iPhone 6s Plus batterij of iPhone 6s Plus achterkant reparatie. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

 

 

MENU