Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s Plus lichtsensor

iPhone 6s Plus lichtsensor
€…,-

Gaat uw scherm tijdens het bellen ook niet meer uit? U sluit per ongeluk steeds gesprekken af en kan de helderheid van het scherm niet meer automatisch instellen. U heeft van alles geprobeerd bij instellingen maar u komt er gewoonweg niet uit. Dit is niet uw schuld! De mogelijkheid bestaat namelijk dat de iPhone 6s Plus lichtsensor defect is. Dit kan verschillende oorzaken hebben, de meest voorkomende oorzaak is een val. Als jij dit probleem ook hebt, kunnen wij het oplossen. Een iPhone reparatie is namelijk de oplossing voor het probleem. Door een iPhone 6s Plus lichtsensor te vervangen zal de sensor weer werken waardoor de helderheid van het scherm weer zichzelf automatisch kan aanpassen. De functie dat het scherm zich uitschakelt tijdens het bellen zal na reparatie ook werken, hierdoor kan uw wang het scherm niet meer bedienen tijdens het bellen en kunt u ongestuurd urenlang gesprekken hebben over de telefoon.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6s op

Het automatisch in- en uitschakelen van het scherm

Een scherm dat niet automatisch uitschakelt tijdens het bellen kan voor verschillende irritaties zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een gesprek die halverwege wordt afgebroken omdat uw wang het gesprek wegdrukt. Deze iPhone problemen en irritaties zijn te verhelpen, kies er voor om uw lichtsensor te repareren. Kies voor een iPhone 6s Plus reparatie zodat u van alle ongemakken af bent en het gebruiksgemak van uw iPhone 6s terughebt.

Kosten iPhone 6s Plus lichtsensor reparatie

Een iPhone 6s Plus lichtsensor reparatie kost € … ,-. Smartrepair hanteert all-in prijzen, dit betekent dat de reparatietarieven inclusief BTW en montagekosten zijn. Bij een iPhone 6s Plus lichtsensor reparatie wordt eveneens de omgevingsmicrofoon en voorkant camera vervangen. Deze onderdelen zijn elkaar verbonden waardoor het niet mogelijk is om het los te vervangen. Mocht er ook iets zijn met uw omgevingsmicrofoon, dan wordt dit met een iPhone 6s Plus lichtsensor reparatie opgelost. Wanneer u niet zeker weet of de lichtsensor defect is onderzoeken wij dit kosteloos voor u. Onderzoek is bij Smartrepair kosteloos en zorgt er voor dat u een duidelijk overzicht krijgt van de defecten en de eventuele kosten. Kies uit een van onze ‘smart services’. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder, ook wanneer u het defect niet weet. Zo zijn wij er voor vrijwel elke iPhone reparatie, denk aan een iPhone 6s Plus batterij, iPhone 6s Plus achterkant of iPhone 6s Plus scherm reparatie. Mocht u nog vragen hebben of heeft u meer informatie nodig, neem dan contact met ons op.

 

MENU