Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6s Plus mute knop

iPhone 6s Plus mute knop
€ …,-

Nu we 24/7 gewend zijn om telefonisch bereikbaar te zijn wil niemand zijn telefoon meer uit zetten, maar een moment van rust is wel erg welkom; ‘s nachts, tijdens een vergadering, in de bioscoop, enzovoort. Gelukkig zit er naast een aan-/uitknop, ook een mute knop op uw iPhone 6s Plus. Zo bent u wel bereikbaar voor appjes of voor het achterlaten van een voicemail, maar wordt u niet gestoord door uw ringtone of piepjes. Wanneer de mute-knop van uw iPhone 6s Plus niet meer werkt is uw enige optie om met de iPhone 6s volumeknop stilte te krijgen. Omslachtig, en even snel switchen van volume is niet mogelijk. Een iPhone 6s Plus mute knop reparatie, vakkundig uitgevoerd door een Smartrepair monteur, lost uw iPhone probleem snel op.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 op

iPhone 6s Plus mute knop reparatie

De monteurs van Smartrepair staan zes dagen per week voor u klaar om de mute knop van uw iPhone 6s Plus te repareren. Iedere iPhone reparatie wordt uitgevoerd door onze vakkundige monteurs en met de hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Daarom geven wij 12 maanden garantie op de reparatie van uw iPhone 6s Plus mute knop! Na de reparatie wordt uw iPhone 6s Plus kosteloos volledig nagekeken zodat onze monteurs u met zekerheid een goed werkende iPhone 6s Plus teruggeven. Wanneer er een ander mankement wordt aangetroffen tijdens dit onderzoek, dan wordt u hier eerst van op de hoogte gebracht. De keuze is aan u welke reparatie(s) wordt uitgevoerd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus mute knop reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus mute knop reparatie bedragen € …,-. Bij Smartrepair werken we altijd met een all-in prijs. Dit houdt in dat de BTW-kosten, de materiaalkosten en de montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Aangezien de volumeknop en de mute knop één onderdeel vormen, worden deze beide tijdens de iPhone 6s Plus mute knop reparatie vervangen. Zo heeft u na de reparatie weer een iPhone 6s Plus waar u alle geluiden naar gewenst volume kan instellen; handmatig met de volumeknoppen of in één handeling met de mute knop. Maakt u dus gerust een keuze uit één van Smartrepair’s smart services en geniet weer snel van een goed functionerende iPhone 6s Plus!

 

 

MENU