Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s Plus oorluidspreker

iPhone 5s oorluidspreker
€ 49,-

Het is fantastisch hoeveel functionaliteiten een iPhone 6s Plus heeft, maar de belangrijkste functionaliteit blijft toch bellen (of facetime-en). Wanneer u uw iPhone 6s Plus heeft laten vallen of te lang bent doorgelopen met schade waardoor er vuil in is gekomen of gewoon door pech, kan de iPhone 6s Plus oorluidspreker defect raken. Dit is eenvoudig te herkennen want u kan uw gesprekspartner niet horen. Gelukkig staan de monteurs van Smartrepair zes dagen voor u klaar om al uw iPhone problemen op te lossen. Uw iPhone 6s Plus wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en met 12 maanden garantie!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6s Plus oorluidspreker reparatie

Bellen met een defecte iPhone 6s Plus oorluidspreker is bijna onmogelijk wanneer u uw gesprekspartner niet kunt verstaan. De enige mogelijkheid is nog om te bellen met de luidspreker of door gebruik te maken van een koptelefoon. Hoort u geen ringtone, kunt u geen muziek afluisteren of kan uw gesprekspartner u niet verstaan maar u uw gesprekspartner wel, dan ligt het probleem niet aan de oorluidspreker. Kijkt u dan eens bij ons ‘iPhone geen geluid’ overzicht. Ook bent u van harte welkom bij Smartrepair voor een kosteloos onderzoek (m.u.v. waterschade). Na het onderzoek vertelt de Smartrepair monteur u precies welke iPhone functionaliteiten niet werken en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wat u laat maken is aan u. Bij Smartrepair krijgt u top service, zonder nare verrassingen achteraf! Voor een iPhone 6s Plus oorluidspreker reparatie bent u dus bij Smartrepair aan het juiste adres.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten reparatie iPhone 6s Plus oorluidspreker

De reparatiekosten voor de iPhone 6s Plus oorluidspreker bedragen € 49,-. Een all-in prijs, dus inclusief montagekosten, reparatiekosten en BTW. De reparatie wordt afgesloten met een kosteloze controle van alle iPhone functionaliteiten. Mochten er mankementen worden geconstateerd door de Smartrepair monteur, dan krijgt u de keus of u ook deze iPhone reparatie uit wil laten voeren. Vooraf vertellen wij u hoe lang de reparatie gaat duren en bent u op de hoogte van de prijs. Zodat er achteraf slechts één verrassing is; uw iPhone 6s Plus functioneert weer top! Maak dus vandaag nog een keuze uit één van onze smart services!

 

MENU